Kursevi jezika za decu i mlade

KURSEVI ZA DECU DO 12 GODINA STAROSTI

Rad sa decom se zbog njihovog načina savladavanja znanja razlikuje od rada sa odraslima. Deca usvajaju i upijaju – ona ne uče. Samim tim i kursevi jezika moraju biti prilagođeni njihovom psihološkom razvojnom dobu i potrebama. Naša nastava je u te svrhe interaktivna i sadrži elemente nadaleko čuvenog Montesorri sistema obrazovanja za koji su naši profesori posebno edukovani. Rad sa decom nije samo ograničen na jezik, on služi tome da se deca upute na prave životne vrednosti i da im se pomogne da otkriju svoja interesovanja, te da se razviju u slobodne i samostalne ljude. Ako u tom odgovornom i teškom zadatku pomognemo roditeljima naših malih-velikih đaka, smatraćemo svoju misiju ispunjenom.

Koristimo udžbenike za mlađe polaznike relevantnih izdavača ( Oxford, Cambridge, Macmillan, Pearson Longman, Hueber itd.), posebno dizajnirane materijale namenjene radu sa decom, video i audio materijali na stranom jeziku prilagođene dečijem uzrastu, didaktičke igračke i još mnogo toga.

Ukoliko želite da Vaše dete uči engleski jezik sa nama, molimo Vas da za više informacija o uslovima kontaktirate administraciju škole.
Decu koja su već učila ili intenzivno uče strani jezik potrebno je testirati, a takvo testiranje se unapred zakazuje.

Ako želite da saznate više o međunarodno priznatim ispitima za decu i mlađe polaznike, kliknite ovde.