Biznis kursevi

Biznis kursevi namenjeni su profesionalcima koji svoje znanje stranog jezika svakodnevno pokazuju u poslu kojim se bave ili onima kojima će jezičko znanje biti neophodno u poslu koji će tek obavljati.  U nastavi se obrađuju relevantne teme iz sveta poslovanja (karijere, investicije, zaposlenje, globalizacija, poslovna strategija, novac, bankarstvo, marketing i brendiranje, itsl.).  Biznis kursevi jezika mogu biti grupni ili individualni i odvijaju se već od A2 nivoa.

Kao i kod ostalih kurseva jezika, i kod biznis kurseva se koristi Queen Victoria Education program TALK WITH EASE , koji se bazira se na komunikacijskom pristupu učenju jezika.

Kod ovog tipa kursa poseban akcenat je na poslovnoj komunikaciji i korespondenciji i stručnom vokabularu. Polja koja ovi kursevi obuhvataju su deo opšteg poslovnog jezikaVođenje sastanaka, telefonski razgovori, pregovori, simulacije realnih situacija i donošenje odluka, planiranje, razvoj strategija i pisano obraćanje – jednostavno rečeno, sve ono što je funkcionalno potrebno da se u poslovnom svetu  osećaš sigurno. Na ovim kursevima naučićeš kako da efikasno komuniciraš u poslovnom svetu, na prirodan i samouveren način, te da budeš u korak sa svim svetskim standardima poslovne komunikacije i korespondencije. Moći ćeš da bez straha odeš u svet na konferenciju, seminar ili pak potražiš novi posao u inostranstvu.

Ako želiš da se spremaš za neki od biznis međunarodnih Cambridge ispita, više informacija o tome možeš naći ovde.

 • Trajanje kursa: 10 nedelja
 • Fond časova: 20 x 90min
 • Tempo: 2 x nedeljno
 • Sertifikat po završenom kursu

ILI

 • Trajanje kursa: 5 nedelja
 • Fond časova: 20 x 90min
 • Tempo: 3 x nedeljno po 2h
 • Sertifikat po završenom kursu

Biznis kursevi jezika se mogu pohađati najranije od A22 nivoa opšteg poznavanja jezika. Ovi kursevi obezbeđuju poznavanje terminologije koja se koristi u biznisu i razvija sve tvoje jezičke veštine shodno nivou opšteg znanja jezika, a u kontekstu biznisa i situacija u kojima bi se mogao naći u poslovnom okruženju. 

U Queen Victoria Education organizujemo biznis kurseve za sve nivoe, počev od A22, zato kontaktiraj s našom administracijom, zakaži ulazno testiranje i odaberi tempo kursa koji ti više odgovara – regularni (2 x nedeljno po 90min) ili intenzivni (3 x nedeljno po 120min). 

Redovna cena kursa za grupe: 

35 000 dinara

POPUSTI:

20% popusta za upis do 23. avgusta – Cena sa popustom 28.000 rsd

20 + 5% popusta za upis do 23. avgusta na EARLY BIRD kurseve (termin časova je radnim danima u 7.30h)  – Cena sa popustom 26.250 rsd

Moguće plaćanje na 2 rate (prva pri upisu, druga na polovini kursa).

Početak kursa: 23. septembar 2019.

Svaki kurs obuhvata paket koji se sastoji iz sledećeg:

 • broj časova datog u paketu kursa 
 • polaganje završnog ispita sa dva ispitivača, koji se sastoji iz 3-6 delova (zavisno od nivoa: gramatika, vokabular, čitanje i analiza teksta, slušanje, pisanje i usmeni)
 • konsultacije sa profesorom putem mail-a
 • handout materijali (dodatni materijali koji se dobijaju na časovima od profesora, pored udžbenika)
 • sertifikat po (uspešno) završenom kursu (naime položenom završnom ispitu)

#HELLOSUCCESS WORKSHOPS

biznis engleskiPažljivom analizom potreba poslovnih klijenata, uvideli smo da je neophodno da se kreira poseban program obuke iz poslovnog engleskog jezika čiji bi fokus bio na razvoju veština pisane i usmene poslovne komunikacije. Tako je nastala serija specijalizovanih radionica #HELLOSUCCESS, a koja je to ime dobila jer zajedno radimo na tvom unapređenju! Za uspešno pohađanje ovih radionica, neophodno je da polaznici imaju predznanje engleskog jezika na minimum B1 nivou.

#HELLOSUCCESS radionice se održavaju u serijama nekoliko puta tokom godine. Više informacija o radionicama možeš da pronađeš na stranici Radionice i izabereš baš one koje bi tebi bile najkorisnije, a da saznaš njihov raspored održavanja, kontaktiraj s nama

Dok čekaš na sledeći termin #HELLOSUCCESS radionica, preporučujemo ti da pročitaš članak Jezik biznisa – veština za 21. vek na našem Jezičkom portalu