Biznis kursevi

Biznis kursevi namenjeni su profesionalcima koji svoje znanje stranog jezika svakodnevno pokazuju u poslu kojim se bave ili onima kojima će jezičko znanje biti neophodno u poslu koji će tek obavljati.  U nastavi se obrađuju relevantne teme iz sveta poslovanja (karijere, investicije, zaposlenje, globalizacija, poslovna strategija, novac, bankarstvo, marketing i brendiranje, itsl.).  Biznis kursevi jezika mogu biti grupni ili individualni i odvijaju se već od A2 nivoa.

Kao i kod ostalih kurseva jezika, i kod biznis kurseva se koristi Queen Victoria Education program TALK WITH EASE , koji se bazira se na komunikacijskom pristupu učenju jezika.

Kod ovog tipa kursa poseban akcenat je na poslovnoj komunikaciji i korespondenciji i stručnom vokabularu. Polja koja ovi kursevi obuhvataju su deo opšteg poslovnog jezikaVođenje sastanaka, telefonski razgovori, pregovori, simulacije realnih situacija i donošenje odluka, planiranje, razvoj strategija i pisano obraćanje – jednostavno rečeno, sve ono što je funkcionalno potrebno da se u poslovnom svetu  osećaš sigurno. Na ovim kursevima naučićeš kako da efikasno komuniciraš u poslovnom svetu, na prirodan i samouveren način, te da budeš u korak sa svim svetskim standardima poslovne komunikacije i korespondencije. Moći ćeš da bez straha odeš u svet na konferenciju, seminar ili pak potražiš novi posao u inostranstvu.

Ako želiš da se spremaš za neki od biznis međunarodnih Cambridge ispita, više informacija o tome možeš naći ovde.

#HELLOSUCCESS WORKSHOPS

biznis engleskiPažljivom analizom potreba poslovnih klijenata, uvideli smo da je neophodno da se kreira poseban program obuke iz poslovnog engleskog jezika čiji bi fokus bio na razvoju veština pisane i usmene poslovne komunikacije. Tako je nastala serija specijalizovanih radionica #HELLOSUCCESS, a koja je to ime dobila jer zajedno radimo na tvom unapređenju! Za uspešno pohađanje ovih radionica, neophodno je da polaznici imaju predznanje engleskog jezika na minimum B1 nivou.

#HELLOSUCCESS radionice se održavaju u serijama nekoliko puta tokom godine. Više informacija o radionicama možeš da pronađeš na stranici Radionice i izabereš baš one koje bi tebi bile najkorisnije, a da saznaš njihov raspored održavanja, kontaktiraj s nama

Dok čekaš na sledeći termin #HELLOSUCCESS radionica, preporučujemo ti da pročitaš članak Jezik biznisa – veština za 21. vek na našem Jezičkom portalu