Biznis kursevi

Biznis kursevi namenjeni su profesionalcima koji svoje znanje stranog jezika svakodnevno pokazuju u poslu kojim se bave ili onima kojima će jezičko znanje biti neophodno u poslu koji će tek obavljati.  U nastavi se obrađuju relevantne teme iz sveta poslovanja (karijere, investicije, zaposlenje, globalizacija, poslovna strategija, novac, bankarstvo, marketing i brendiranje, itsl.).  Biznis kursevi jezika mogu biti grupni ili individualni i odvijaju se već od A2 nivoa.

Kao i kod ostalih kurseva jezika, i kod biznis kurseva koristi se Queen Victoria Education program TALK WITH EASE , koji se bazira se na komunikacijskom pristupu učenju jezika.

Kod ovog tipa kursa poseban akcenat je na poslovnoj komunikaciji i korespondenciji i stručnom vokabularu. Polja koja ovi kursevi obuhvataju su deo opšteg poslovnog jezikaVođenje sastanaka, telefonski razgovori, pregovori, simulacije realnih situacija i donošenje odluka, planiranje, razvoj strategija i pisano obraćanje – jednostavno rečeno, sve ono što je funkcionalno potrebno da se u poslovnom svetu  osećaš sigurno. Na ovim kursevima naučićeš kako da efikasno komuniciraš u poslovnom svetu, na prirodan i samouveren način, te da budeš u korak sa svim svetskim standardima poslovne komunikacije i korespondencije. Moći ćeš da bez straha odeš u svet na konferenciju, seminar ili pak potražiš novi posao u inostranstvu.

Ako želiš da se spremaš za neki od biznis međunarodnih Cambridge ispita, više informacija o tome možeš naći ovde.

 • Trajanje kursa: 10 nedelja
 • Fond časova: 20 x 90min
 • Tempo: 2 x nedeljno
 • Sertifikat po završenom kursu

ILI

 • Trajanje kursa: 5 nedelja
 • Fond časova: 20 x 90min
 • Tempo: 3 x nedeljno po 2h
 • Sertifikat po završenom kursu

Biznis kursevi jezika se mogu pohađati najranije od A22 nivoa opšteg poznavanja jezika. Ovi kursevi obezbeđuju poznavanje terminologije koja se koristi u biznisu i razvija sve tvoje jezičke veštine shodno nivou opšteg znanja jezika, a u kontekstu biznisa i situacija u kojima bi se mogao naći u poslovnom okruženju. 

U Queen Victoria Education organizujemo biznis kurseve za sve nivoe, počev od A22, zato kontaktiraj našu administraciju, zakaži ulazno testiranje i odaberi tempo kursa koji ti više odgovara – regularni (2 x nedeljno po 90min) ili intenzivni (3 x nedeljno po 120min). 

Osnovna cena kursa:  35 000 dinara.

Moguće plaćanje na 2 rate (prva pri upisu, druga na pola kursa).

Ušteda koju ostvaruješ ranim upisom: 10% (odnosno 3500din).

Ušteda koju ostvaruješ uplatom u celosti: 15% (odnosno 5250din).

Starim polaznicima odobravamo i dodatnih 5% popusta (1750din)!

Svaki kurs obuhvata paket koji se sastoji iz sledećeg:

 • broj časova datog u paketu kursa 
 • polaganje završnog ispita sa dva ispitivača, koji se sastoji iz 3-6 delova (zavisno od nivoa: gramatika, vokabular, čitanje i analiza teksta, slušanje, pisanje i usmeni)
 • konsultacije sa profesorom putem mail-a
 • handout materijali (dodatni materijali koji se dobijaju na časovima od profesora, pored udžbenika)
 • sertifikat po (uspešno) završenom kursu (naime položenom završnom ispitu)

Kurs poslovne korespondencije

Biznis kursevi

Biznis kursevi jezika imaju i specijalni modul POSLOVNE KORESPONDENCIJE čiji osnovni cilj je da se polaznicima obezbedi poznavanje osnovnih pravila pisane komunikacije na stranom jeziku – ovaj modul sadrži sve ono što će ti ikada biti potrebno za komunikaciju sa poslovnim partnerima u inostranstvu u pismenoj formi. Za pohađanje ovog modula potreban je minimum B1 nivo znanja stranog jezika.

Za zakazivanje termina ulaznog testiranja i ostale informacije o ovom kursu, kontaktiraj nas.