Biznis kursevi

Biznis kursevi namenjeni su profesionalcima koji svoje znanje stranog jezika svakodnevno pokazuju u poslu kojim se bave ili onima kojima će jezičko znanje biti neophodno u poslu koji će tek obavljati.  U nastavi se obrađuju relevantne teme iz sveta poslovanja (karijere, investicije, zaposlenje, globalizacija, poslovna strategija, novac, bankarstvo, marketing i brendiranje, itsl.).  Biznis kursevi jezika mogu biti grupni ili individualni i odvijaju se već od A2 nivoa.

biznis letnji kursevi

Kao i kod ostalih kurseva jezika, i kod biznis kurseva koristi se Queen Victoria Education program TALK WITH EASE , koji se bazira se na komunikacijskom pristupu učenju jezika.

Kod ovog tipa kursa poseban akcenat je na poslovnoj komunikaciji i korespondenciji i stručnom vokabularu. Polja koja ovi kursevi obuhvataju su deo opšteg poslovnog jezikaVođenje sastanaka, telefonski razgovori, pregovori, simulacije realnih situacija i donošenje odluka, planiranje, razvoj strategija i pisano obraćanje – jednostavno rečeno, sve ono što je funkcionalno potrebno da se u poslovnom svetu  osećaš sigurno. Na ovim kursevima naučićeš kako da efikasno komuniciraš u poslovnom svetu, na prirodan i samouveren način, te da budeš u korak sa svim svetskim standardima poslovne komunikacije i korespondencije. Moći ćeš da bez straha odeš u svet na konferenciju, seminar ili pak potražiš novi posao u inostranstvu.

Ako želiš da se spremaš za neki od biznis međunarodnih Cambridge ispita, više informacija o tome možeš naći ovde.

 • Trajanje kursa: 10 nedelja
 • Fond časova: 20 x 90min
 • Tempo: 2 x nedeljno
 • Sertifikat po završenom kursu

ILI

 • Trajanje kursa: 5 nedelja
 • Fond časova: 20 x 90min
 • Tempo: 3 x nedeljno po 2h
 • Sertifikat po završenom kursu

Biznis kursevi jezika se mogu pohađati najranije od A22 nivoa opšteg poznavanja jezika. Ovi kursevi obezbeđuju poznavanje terminologije koja se koristi u biznisu i razvija sve tvoje jezičke veštine shodno nivou opšteg znanja jezika, a u kontekstu biznisa i situacija u kojima bi se mogao naći u poslovnom okruženju. 

U Queen Victoria Education organizujemo biznis kurseve za sve nivoe, počev od A22, zato kontaktiraj s našom administracijom, zakaži ulazno testiranje i odaberi tempo kursa koji ti više odgovara – regularni (2 x nedeljno po 90min) ili intenzivni (3 x nedeljno po 120min). 

Redovna cena kursa za grupe: 

35 000 dinara

POPUSTI:

20% popusta za upis do 23. avgusta – Cena sa popustom 28.000 rsd

20 + 5% popusta za upis do 23. avgusta na EARLY BIRD kurseve (termin časova je radnim danima u 7.30h)  – Cena sa popustom 26.250 rsd

Moguće plaćanje na 2 rate (prva pri upisu, druga na polovini kursa).

Početak kursa: 23. septembar 2019.

Svaki kurs obuhvata paket koji se sastoji iz sledećeg:

 • broj časova datog u paketu kursa 
 • polaganje završnog ispita sa dva ispitivača, koji se sastoji iz 3-6 delova (zavisno od nivoa: gramatika, vokabular, čitanje i analiza teksta, slušanje, pisanje i usmeni)
 • konsultacije sa profesorom putem mail-a
 • handout materijali (dodatni materijali koji se dobijaju na časovima od profesora, pored udžbenika)
 • sertifikat po (uspešno) završenom kursu (naime položenom završnom ispitu)

#HELLOSUCCESS WORKSHOPS

biznis engleskiPažljivom analizom potreba poslovnih klijenata, uvideli smo da je neophodno da se kreira poseban modul biznis kurseva engleskog jezika čiji bi fokus bio na razvoju veština pisane i usmene poslovne komunikacije. Tako je nastala serija specijalizovanih radionica koju smo nazvali #HELLOSUCCESS jer zajedno radimo na tvom unapređenju! Za uspešno pohađanje ovih radionica, neophodno je da polaznici imaju predznanje engleskog jezika na minimum B1 nivou.

Više informacija o radionicama možeš da pronađeš ovde, a da saznaš njihov raspored održavanja, kontaktiraj s nama.