Dvonedeljni brzi kurs konverzacije

Trajanje: 2 nedelje

Želiš da pre putovanja, važnog sastanka ili razgovora za posao osvežiš svoje znanje stranog jezika? Imaš malo vremena na rasoplaganju? Onda je ovaj kurs pravi izbor za tebe!

Dvonedeljni konverzacijski kurs je kreiran s ciljem da aktiviraš svoje pasivno znanje jezika u opuštenoj atmosferi, kroz razgovor sa interesantnim ljudima, sledeći instrukcije naših kreativnih profesora

Družimo se dve nedelje, deset časova, tokom kojih razgovaramo o 5 do 10 različitih tema. Pravimo kratke prezentacije, učimo kako da debatujemo na zadate teme. Obnavljamo, ali i proširujemo tvoj vokabular, ispravljamo gramatičke grešaka kroz govor i sjajno se zabavljamo! 

Vrlo brzo ćeš videti rezultate svog intenzivnog rada, osećaćeš se spremnije i sigurnije. Jedina mana ovog kursa je što dve nedelje brzo prođu, ali i za to imamo rešenje. Druženje sa svojom grupom ili nekim novim ljudima možeš da nastaviš tako što ćeš se upisati na regularne kurseve, ako hoćeš da pređeš na umereniji tempo učenja ili na intenzivni kurs , ako želiš da nastaviš da grabiš velikim koracima ka narednom nivou. 

Konverzacijski kurs

engleskog jezika

9.000rsd
  • Fond: 10 časova po 90 minuta
  • Mesto: Queen Victoria Education
  • Veličina grupe: 4-8 polaznika
  • Termini kursa: 8. jul, 22. jul, 05. avgust, 19.avgust 2019.