Kursevi jezika za posebne struke

U ponudi našeg Centra za jezičku edukaciju su i Kursevi jezika za posebne struke, specijalno dizajnirani i prilagođeni poslovnim potrebama polaznika koji se bave određenim poslom. Teme koje se obrađuju su u vezi sa onim što naši polaznici svakodnevno moraju da ispunjavaju na radnom mestu i sve to na stranom jeziku! Jezičke veštine na kojima se baziraju ovi kursevi su tematski uvek u skladu sa realnim i relevantnim zahtevima njihovih profesija. Nastava može biti grupna i individualna.

kursevi nemackog

Kursevi jezika za posebne struke namenjeni su svima onima koji žele da dublje uđu u problematiku komunikacije u okviru svoje profesije i savladaju terminologiju, pisanje i komunikaciju na višem nivou nego što to omogućavaju opšti ili biznis kursevi. Ovi kursevi su namenjeni polaznicima čije znanje je već na jakom B1 nivou, baš zato što su materijali koji se u radu koriste autentični i zato što akcenat nije na razvijanju gramatičke preciznosti, već na korišćenju jezika u posebne svrhe. Predavači i polaznici ovde veoma blisko sarađuju, kako bi prilagodili kurs potrebama polaznika.

Kursevi jezika za posebne struke u Queen Victoria Education:

  • Kursevi jezika za pravnike
  • Kursevi jezika za računovođe, stručnjake za finansije, marketing i bankarstvo
  • Kursevi jezika za novinare
  • Kursevi jezika za zdravstvene radnike
  • Kursevi jezika za inženjere
  • Kursevi jezika za diplomate

Za više informacija o pripremama za neki od međunarodnih ispita za posebne namene pogledaj sledeće stranice: TOLES, OETBEC.

Za detaljnije informacije o kursevima jezika za posebne strukekontaktiraj s nama.