Kursevi jezika za posebne struke

U ponudi naše škole su i kursevi stranog jezika za posebne profesije, specijalno dizajnirani i prilagođeni poslovnim potrebama polaznika koji se bave određenim poslom. Teme koje se obrađuju su u vezi sa onim što naši polaznici svakodnevno moraju da ispunjavaju na radnom mestu i sve to na stranom jeziku! Jezičke veštine na kojima se baziraju ovi kursevi su tematski uvek  u skladu sa realnim i relevantnim zahtevima njihovih profesija. Nastava može biti grupna i individualna.

Ovi kursevi su namenjeni svima onima koji žele da dublje uđu u problematiku komunikacije u okviru svoje profesije i savladaju terminologiju, pisanje i obraćanje na višem nivou nego što to omogućavaju opšti ili biznis kursevi. Ovi kursevi su namenjeni učenicima čije znanje je već na jakom B1 nivou, baš zato što su materijali koji se u radu koriste autentični i zato što akcenat nije na razvijanju gramatičke preciznosti, već na korišćenju jezika u posebne svrhe. Predavači i učenici ovde veoma blisko sarađuju, kako bi prilagodili kurs potrebama svakog učenika.

Tipovi specijalističkih kurseva koje nudimo:

  • Kursevi jezika za pravnike
  • Kursevi jezika za računovođe, stručnjake za finansije, marketing i bankarstvo
  • Kursevi jezika za novinare
  • Kursevi jezika za zdravstvene radnike
  • Kursevi jezika za inženjere
  • Kursevi jezika za diplomate

Ako želite da se spremate za neki od međunarodnih ispita za posebne namene ( ILEC, TOLES, ICFE, OET ) za više informacija kliknite ovde.