Kursevi jezika za seniore

U ponudi škole su i kursevi jezika za starije polaznike (60+). Godine nisu nikakva prepreka za učenje stranog jezika, šta više, naučnici su ustanovili da stariji ljudi učenjem stranog jezika mogu ublažiti ili čak potpuno zaustaviti degenerativne promene na mozgu, do kojih sa godinama nažalost dolazi. Učenje stranog jezika pomlađuje Vaš mozak! A naši stariji i te kako još imaju šta da nauče i šta da kažu i podele sa drugima. Ako ste u penziji, ne morate se dosađivati rutinama! Dođite u našu školu i naučite neki strani jezik ili osvežite svoje znanje istog! Družite se sa polaznicima vaših godina, razmenjujte iskustva i životne priče. Komunicirajte sa Vašim dragima koji žive u inostranstvu, a ne govore dobro srpski jezik i bez panike i straha se snađite na putovanjima u inostranstvo.

Naši SENIOR kursevi jezika su napravljeni u skladu sa TALK WITH EASE metodom tako da zaista i progovorite odabrani strani jezik. Na njih se mogu upisati svi polaznici, od apsolutnih početnika do onih koji su već učili jezik (A1 do C2 nivoa). Koristimo različite interaktvine materijale i igre za nastavu, kao i udžbenike relevantnih izdavača (Oxford, Cambrigde, Longman, Macmillan, Hueber itd.). Vežbamo govor, pisanje, čitanje i slušanje na stranom jeziku, učimo reči i jezička pravila na časovima koji se održavaju u periodu koji odgovara polaznicima. Časovi traju 75 minuta. Nastava može biti grupna, individualna i polu-individualna.

Trudimo se da naši kursevi zaista budu dostupni svima, a za seniore uvek imamo posebne akcije kako bismo ih ohrabrili i podstakli da uče strane jezike!

Ne zaboravite, ako nešto želite, nikada nije kasno za to! Uvek je pravo vreme za učenje!