Kursevi jezika za seniore

U ponudi škole su i kursevi jezika za seniore (60+). Godine nisu nikakva prepreka za učenje stranog jezika, šta više, naučnici su ustanovili da stariji ljudi učenjem stranog jezika mogu ublažiti ili čak potpuno zaustaviti degenerativne promene na mozgu, do kojih sa godinama nažalost dolazi. Učenje stranog jezika pomlađuje Vaš mozak! A naši stariji i te kako još imaju šta da nauče i šta da kažu i podele sa drugima. 

kursevi engleskog

Ako ste u penziji, ne morate se dosađivati rutinama! Dođite u našu školu i naučite neki strani jezik ili osvežite svoje znanje istog! Družite se sa polaznicima vaših godina, razmenjujte iskustva i životne priče. Komunicirajte sa Vašim dragima koji žive u inostranstvu, a ne govore dobro srpski jezik, i bez panike i straha se snađite na putovanjima u inostranstvo.

Naši kursevi jezika za seniore su napravljeni u skladu sa našom TALK WITH EASE metodom tako da zaista i progovorite odabrani strani jezik. Na njih se mogu upisati svi polaznici, od apsolutnih početnika do onih koji su već učili jezik (A1 do C2 nivoa). Koristimo različite interaktvine materijale i igre za nastavu, kao i udžbenike relevantnih izdavača (OxfordCambridgeLongmanMacmillan itd.). Vežbamo govor, pisanje, čitanje i slušanje na stranom jeziku, učimo reči i jezička pravila na časovima koji se održavaju u periodu koji odgovara polaznicima. Časovi traju po 90 minuta. Nastava može biti grupna, individualna i polu-individualna.

Trudimo se da naši kursevi zaista budu dostupni svima, a za seniore uvek imamo posebne akcije kako bismo ih ohrabrili i podstakli da uče strane jezike!

  • Metoda TALK WITH EASE
  • Za SVE nivoe
  • Grupno, individualno ili poluindividualno
  • Tempo: 2x nedeljno po 90min
  • Fond: 8 časova / mesečno
  • Posebna akcija za senior kurseve: 4.000din/mesečno
  • Mogućnost plaćanja na rate

Ne zaboravite: 
ako nešto želite, 
nikada nije kasno za to! 
Uvek je pravo vreme za učenje!