Želite da unapredite karijeru i otkrijete liderski potencijal? 

Vrhunski međunarodni MBA i master programi su tu da vam pomognu da
osigurate svoju buduću karijeru.

Pridružite se kolegama profesionalcima
na virtuelnom MBA događaju 4. decembra.

Upoznajte Master programe iz celog sveta onlajn 6. decembra.

Saznajte sve o tome kako da uspešno položite međunarodne ispite za upis studija – konsultacije sa profesorima Queen Victoria Education 6. decembra

Otkrijte ono najbolje u poslovnom obrazovanju!

Učešćem na događajima dobijate:

  • Lične konsultacije sa stručnjakom za obrazovanje u oblasti biznisa.
  • Konsultacije sa profesorima Queen Victoria Education o polaganju međunarodnih ispita
  •  Učestvujte u individualnim sastancima i sastancima u malim grupama sa direktorima za prijem studenata iz HEC Paris, EU Business School, Hult International Busines School, ESMT Berlin, Robert Gordon University Aberdeen – RGU, Webster University Vienna, i još mnogih drugih. 
  • Pronađite informacije o stipendijama i učestvujte u lutriji na kojoj možete osvojiti 1.000 evra za finansiranje vaših studija.
  • Ostvarite popust na odabrani paket časova pripreme za međunarodni ispit (IELTS, TOEFL, GMAT, GRE) Queen Victoria Education

Kako vam mi možemo pomoći u procesu upisa studija:

Kontakt sa predstavnicima poslovnih škola iz celog sveta

Access MBA i Access Masters pruža usluge informisanja, pronalaženja i povezivanja perspektivnih kandidata sa akreditovanim i najbolje rangiranim poslovnim školama iz celog sveta. Ako želite da saznate više o svetski najpriznatijim diplomama iz oblasti poslovanja, savršena prilika sa to vam se pruža 4. i 6. decembra. Razgovarajte za direktorima za prijem studenata iz vodećih međunarodnih institucija iz Nemačke, Ujedinjenog Kraljevstva, Sjedinjenih Američkih Država i drugih.

Informacije o ključnom koraku za upis - polaganju međunarodnih ispita

Kao centar za jezičku edukaciju imamo 16 godina iskustva u pomaganju polaznicima da postignu rezultate na svojim jezičkim (IELTS, TOEFL, PTE, Cambridge FCE, CAE and CPE, itd.) i drugim ispitima koji su nužan uslov za upis na osnovne i više nivoe studija (SAT, GMAT, GRE itd.). Kod nas se možete pripremiti kako za jezički tako i za matematičko-logički deo ovih ispita! Poverite svoje pripreme nama a mi ćemo vam pomoći da ispunite svoje ciljeve!
U ponedeljak, 6. decembra, od 18-21 h, čekamo vas na konsultacijama za međunarodne ispite! Saznajte sve o tipovima ispita, rokovima za prijavu i polaganje, i o pripremi za polaganje sa nama!

Rezervišite svoje mesto besplatno!