biznis engleski

Hey successful people! Hajde zajedno da radimo na TVOM unapređenju! Bilo da si CEO, menadžer, asistent, ili tek započinješ svoj put ka uspehu, mi iz Queen Victoria Education ti pomažemo da razviješ svoje komunikacione veštine na stranom jeziku i da brže napreduješ u karijeri.

Naši biznis kursevi predstavljaju odličnu kombinaciju usavršavanja opšteg engleskog jezika sa fokusom na biznis tematici. Biznis kursevi su namenjeni profesionalcima koji svoje znanje engleskog jezika svakodnevno pokazuju u svom poslovnom okruženju ali i onima kojima će ova veština biti neophodna nakon studija. U nastavi se obrađuju relevantne teme iz poslovanja: karijera, investicije, zaposlenje, globalizacija, poslovna strategija, novac, bankarstvo, marketing i brendiranje i sl. Paralelno se radi na razvoju svih jezičkih veština. Na ovom kursu naučićeš da analiziraš, pisano i usmeno interpretiraš tekstove o temama iz poslovnog sveta na osnovu pročitih tekstova tj. odslušanih i odgledanih audio i video materijala, da efikasno pisano komuniciraš tako što ćeš savladati različite formate poslovnih pisama, da koncizno predstaviš sebe, kompaniju iz koje dolaziš, svoju poslovnu ideju/projekat i dr. 

U nastavi koristimo specijalizovane nastavne materijale renomiranih izdavača, kao što su Longman, Oxford i dr, i insistiramo na korišćenju velikog boja dodatnih materijala, autentičnih članaka, studija slučajeva iz prakse, video/audio materijala, a sve u cilju aktiviranja aktivnih i pasivnih jezičkih veština. 

Pored navedenih materijala, svi polaznici od nas dobijaju i jedinstveni e-Business book, priručnik koji su kreirali naši profesori poslovnog engleskog jezika koji će ti, uvereni smo, koristiti u svakodnevnom poslovanju.

Ovaj kurs je za tebe ukoliko želiš: 

·  da naučiš da uspešno poslovno pregovaraš na engleskom jeziku

·  da besprekorno pišeš mejlove i izveštaje

·  da držiš prezentacije

·  da svoj CV obogatiš jednom korisnom veštinom i time povećaš šanse za bolji posao.

                                                    Mi smo jezički centar za tebe ukoliko želiš: 

·  kvalitetne i iskusne predavače 

·  savremeni nastavni plan i program

·  rad u maloj grupi (od 3 do 6 polaznika)

·  idealnu lokaciju škole

·  fleksibilne termine časova.

Informacije o kursu

Cena Biznis kursa

35.000RSD
  • Broj časova: 40 po 45 minuta
  • Trajanje: pet nedelja
  • Plaćanje: dve rate
  • U cenu uključeno: e-Business handbook, svi dodatni materijali, testiranje i sertifikovanje
  • POPUSTI
  • OD 5 - 20%