UPIS NA JESENJE KURSEVE FUNKCIONALNOG ENGLESKOG DO 28.9.2019.
 
Učenje jezika može značiti kontinualan dugoročni razvoj svih aspekata jezika, jedan pravi jezički maraton koji donosi mnogo rasta, novih otkrića i uživanja!
 
Učenje jezika može značiti i brzo oblikovanje znanja u konkretne jezičke veštine kao na primer pisanje poslovnih mejlova na engleskom, što znači da te sprintom za samo 3 sata vodimo do cilja na našim HELLOSUCCESS radionicama
 
Rezerviši svoje karte za jezičko putovanje sa nama i uputimo se ka vrhu uz najtečniji engleski do sada!
Uzbudljivo! Upis na naše jesenje kurseve je otvoren.
 

Naša metodologija rada vam garantuje uspeh:

  1. Učenje jezika kroz FUNKCIJE: svaka jezička struktura, gramatička jedinica ili reč služi nam da izrazimo određene životne potrebe, želje ili ciljeve! Zato jezik samo tako i ima smisla učiti, jer jezik je sve osim skupa teorije i formula, on je alat!
  2. Aktivacija pasivnog znanja: Koliko puta smo samo čuli rečenicu: “Ja engleski razumem, ali ga ne govorim na istom nivou”. Pasivne veštine (razumevanje i slušanje, gde nema proizvodnje) uvek su na višem nivou nego aktivne (govor i pisanje). Naš cilj je da vaše pasivno teorijsko znanje aktiviramo. Onda znanje jezika gradimo dalje na kvalitetan i jednostavan način. Funkcionalno.
  3. Efikasnost. Funkcionalno učenje i aktivacija pasivnog u aktivno vodi vas pravim tempom ka cilju. Učenje je uživanje, jezik se prirodno usvaja i ceo proces je udoban i ekspeditivan.
 
Ovaj način učenja je baš ono što mi treba!

UPIS NA JESENJI SEMESTAR CAMBRIDGE FCE, CAE, CPE pripreme do 1.10.

Zašto baš sa nama? Jer smo jezički centar specijalizovan za međunarodne ispite sa 13 godina iskustva i imamo profesore sa Cambridge DELTA kvalifikacijama (jedini u Srbiji). Jer je prolaznost naših polaznika 100%. Jer znamo da su ovi sertifikati način da dostigneš svoje ciljeve i unaprediš svoj život. Jer smo tu da te na tom putu i podržimo. Jer učimo funkcionalno i aktiviramo tvoje znanje u praktične jezičke veštine. Jer volimo Cambridge ispite i sami smo ih polagali. Jer nam je cilj uspeh svake osobe koju vodimo kroz ovo uzbudljivo jezičko putovanje. Jer je glavni postulat našeg rada kvalitet!
 
Ovaj tim je baš ono što mi treba!