besplatan kurs engleskog jezika

Još uvek tragaš za najboljom školom stranih jezika? Imamo predlog za tebe – poseti nas tokom Nedelje otvorenih vrata! Izaberi do pet radionica koje te zanimaju (zaista je teško odabrati, znamo), prijavi se do 20.06.2019. i uveri se da smo idealna škola za tebe!

Dve nedelje pre zvaničnog početka letnjeg semestra, otvaramo vrata našeg jezičkog centra svima koji žele da unaprede svoje jezičke veštine. Nedelja otvorenih vrata se održava od ponedeljka, 24. juna do subote, 29. juna. 

A šta smo za vas pripremili ove godine? Čak 24 besplatne jezičke radionice! Pored biznis i radionica za pripremu međunarodnih ispita, pripremili smo i specijalne radionice konverzacije. One su specijalne iz dva razloga: prvo, jer su ove godine naši Instagram pratioci odabrali teme o kojima bi želeli da govore, a drugi razlog je taj što na ovim radionicama za svega 60 minuta možete da unapredite svoj vokabular, obnovite gramatičke i jezičke konstrukcije, naučite da argumentovano iznosite svoje stavove o aktuelnim temama, ali i da upoznate zanimljive ljude i zabavite se!

Osim što ćeš na promotivnim radionicama naučiti sjajne stvari, iskoristi posetu našem jezičkom centru da se informišeš o našim LETNJIM kursevima jezika metodi rada; upoznaš naše sjajne profesore; uživaš u našim prijatnim prostorijama u kojima možeš prelistati časopise na stranim jezicima i osvežiti se, a u našoj administraciji se možeš pre ili posle radionica upisati na željeni kurs.

U nastavku pogledaj spisak besplatnih radionica sa datumima i vremenom održavanja, kao i koji nivo jezičkog predznanja je potreban za prisustvovanje istima. Na radionice se možeš prijaviti isključivo popunjavanjem prijavnog obrasca, a maksimalan broj radionica na koji možeš da se prijaviš je pet.

Naš kvalitet je naša najbolja preporuka. Dođite i uverite se i sami. Vidimo se! 😉

Subota

29.06.2019.

10 – 11h

Radionica za roditelje: 

Kako da dete zavoli učenje stranih jezika