pripreme za IELTS Academic

Planiraš da upišeš ili nastaviš studije u inostranstvu?

Fakultet koji te zanima ti traži položen IELTS Academic ispit?

Želiš da se temeljno pripremiš za polaganje IELTS-a
i ostvariš skor koji ti je potreban?

Važno je da tvoje pripreme budu KVALITETNE
i da na ispitu ostvariš rezultat koji ti treba za upis na željeni program!

Da to osiguraš,
biraj tim iskusnih tutora za međunarodne ispite Queen Victoria Education!

Šta ćeš naučiti na pripremama za IELTS Academic

Ovo je kurs na kom ćeš savladati sve važne ispitne strategije, naučiti najefikasnije metode čitanja i slušanja, kao i to kako da svoje pisanje i govor uobličiš na način koji će ti omogućiti veću ocenu na ispitu.

Fond i dinamika časova, trajanje kursa

Ukupan fond časova ovog kursa je 20.
Časovi se održavaju 2x nedeljno u trajanju od 90min.

Kurs počinje treće nedelje marta, traje 10 nedelja i završava se sredinom maja.
To znači da je idealan kako i za one koji su planirali da izlaze na polaganje krajem maja ili u junu ove godine, ali i za one koji se odluče za neki od kasnijih termina a žele da svoje pripreme otpočnu blagovremeno i ostave malo vremena za dodatno vežbanje (samostalno i/ili uz profesora) po završetku grupnih priprema.

Ovaj kurs je BAŠ za tebe ako...

- planiraš uskoro da polažeš IELTS Academic
- tvoj nivo engleskog je već na B1 nivou ili višem

Pripremni kurs uključuje:

Cena kursa:

Cena kursa je 27.000din (odnosno €230 za uplate iz inostranstva) ukoliko se plaća u 2 rate. Uplatom u celosti na upisu ostvarujete popust i ceo kurs plaćate 25.000din (odnosno €213 za uplate iz inostranstva).

Kurs se odvija potpuno online

Nastava se odvija putem Zoom-a i LMS (Language Management System) platformi za online učenje.

Svi materijali su u elektronskom formatu.

Sva tehnološka rešenja koja koristimo za naše online kurseve su jednostavna za korišćenje i polaznici imaju sve na jednom mestu i lako dostupno.

Simulacija ispita

Preporučujemo ti da, po završetku tvog pripremnog kursa, uradiš jednu simulaciju ispita.
Tako ćeš steći najbolji utisak o tome šta tačno možeš da očekuješ na samom polaganju IELTS Academic ispita, kako izgleda jedno IELTS testiranje i jedan pravi IELTS test od početka do kraja, kao i da stekneš osećaj kako je raditi ovaj test u pravim testnim uslovima, sa svim pravilima i vremenskim ograničenjima.
Nakon simulacije dobijaš svoj skor i izveštaj o učinku na simulaciji, gde ćeš moći da vidiš detaljnije koje ti oblasti i tipovi pitanja u tom trenutku idu bolje, a koje bi trebalo još izvežbati do polaganja za ostvarivanje još boljeg skora na ispitu.

Polaznici IELTS Academic pripremnog kursa ostvaruju pravo na povlašćenu cenu za simulaciju ispita od 50e (u odnosu na regularnu cenu grupne simulacije od 60e). Minimum za održavanje grupne simulacije je 4 osobe iz grupe. Moguće je zakazati i individualnu simulaciju po redovnoj ceni Centra (80e).

"Ovo zvuči kao da je baš za mene! Šta je sledeći korak?"

Kontaktiraš s nama:
– mejlom na: school@qvictorias.com
– ili telefonom na broj: 063/72-303-52
– ili putem kontakt forme na našem sajtu

i zakažeš kratko online testiranje*.

Ukoliko je nivo tvog opšteg engleskog B2.1 ili viši – dobrodošao/la na svoj pripremni kurs za IELTS Academic! Možeš da se upišeš i počneš svoje pripreme.

* Testiranje uključuje pismeni deo (test veština čitanja i pisanja) i kratak usmeni test sa jednim od profesora (15min).
** Prilikom zakazivanja testiranja, uplaćuje se rezervacija kursa u iznosu od 2000din.

Prijave na kurs su otvorene do 12. marta – požuri i rezerviši svoje mesto na vreme!

A u međuvremenu, dok čekaš početak svog kursa, poseti naš Jezički portal i pročitaj više o tome kako upošljavamo tehnologiju na našim online kursevima, saznaj koji su to 10 mitova o IELTS Speaking delu ispita i šta kažu naši profesori o njima, ili pročitaj nekoliko korisnih saveta za IELTS Speaking – part 1 deo ispita da dobiješ uvid u deo onoga što te čeka na pripremnom kursu.