pripreme za IELTS studije u inostranstvu

Planiraš da upišeš ili nastaviš studije u inostranstvu?

Fakultet koji te zanima ti traži položen IELTS Academic ispit?

Želiš da se temeljno pripremiš za polaganje IELTS-a
i ostvariš skor koji ti je potreban?

Važno je da tvoje pripreme budu KVALITETNE
i da na ispitu ostvariš rezultat koji ti treba za upis na željeni program!

Da to osiguraš,
biraj tim iskusnih tutora za međunarodne ispite Queen Victoria Education!

Šta ćeš naučiti na pripremama za IELTS Academic

Ovo je kurs na kom ćeš savladati sve važne ispitne strategije, naučiti najefikasnije metode čitanja i slušanja, kao i to kako da svoje pisanje i govor uobličiš na način koji će ti omogućiti veću ocenu na ispitu.

Fond i dinamika časova, trajanje kursa

Ukupan fond časova ovog kursa je 20.
Časovi se održavaju 2x nedeljno u trajanju od 90min.

Kurs počinje druge nedelje septembra, a završava se najkasnije 13. novembra.
To znači da je idealan kako za one koji su planirali da izlaze na polaganje 21. novembra (paper based), odnosno 5. decembra (computer-delivered), tako i za one koji se odluče za neki od narednih termina a žele da svoje pripreme otpočnu blagovremeno i ostave malo vremena za dodatno vežbanje (samostalno i/ili uz profesora) po završetku grupnih priprema.

Ovaj kurs je BAŠ za tebe ako...

- planiraš uskoro da polažeš IELTS Academic
- tvoj nivo engleskog je već na B2.1 nivou ili višem

Pripremni kurs uključuje:

  • 30 sati grupne vođene pripreme
  • stručno vođene pripreme, sa profesorima koji imaju dugogodišnje iskustvo u držanju pripremnih kurseva za IELTS i druge međunarodne ispite - učite od najboljih!
  • sve potrebne materijale za rad na času i samostalno vežbanje
  • detaljan feedback na ukupno 6 eseja i grafova u toku kursa
  • linkove i savete za samostalno vežbanje​

Cena kursa:

Cena kursa je 27.000din ukoliko se plaća u 2 rate. Uplatom u celosti na upisu ostvarujete popust i ceo kurs plaćate 25.000din.

Kurs se odvija potpuno online

Nastava se odvija putem Zoom-a i LMS (Language Management System) platformi za online učenje.

Svi materijali su u elektronskom formatu.

Sva tehnološka rešenja koja koristimo za naše online kurseve su jednostavna za korišćenje i polaznici imaju sve na jednom mestu i lako dostupno.

Simulacija ispita

Preporučujemo ti da, po završetku tvog pripremnog kursa, uradiš jednu simulaciju ispita.
Tako ćeš steći najbolji utisak o tome šta tačno možeš da očekuješ na samom polaganju IELTS Academic ispita, kako izgleda jedno IELTS testiranje i jedan pravi IELTS test od početka do kraja, kao i da stekneš osećaj kako je raditi ovaj test u pravim testnim uslovima, sa svim pravilima i vremenskim ograničenjima.
Nakon simulacije dobijaš svoj skor i izveštaj o učinku na simulaciji, gde ćeš moći da vidiš detaljnije koje ti oblasti i tipovi pitanja u tom trenutku idu bolje, a koje bi trebalo još izvežbati do polaganja za ostvarivanje još boljeg skora na ispitu.

Polaznici IELTS Academic pripremnog kursa ostvaruju pravo na povlašćenu cenu za simulaciju ispita od 50e (u odnosu na regularnu cenu grupne simulacije od 65e). Minimum za održavanje grupne simulacije je 4 osobe iz grupe. Moguće je zakazati i individualnu simulaciju po redovnoj ceni Centra (80e).

"Ovo zvuči da je baš za mene! Šta je sledeći korak?"

Kontaktiraš nas:
– mejlom na: school@qvictorias.com
– ili telefonom na broj: 063/72-303-52
– ili putem kontakt forme na našem sajtu
i zakažeš kratko online testiranje.
Testiranje uključuje pismeni deo (test veština čitanja i pisanja) i kratak usmeni test sa jednim od profesora (15min). Prilikom zakazivanja testiranja, uplaćuje se rezervacija kursa u iznosu od 2000din.
Ukoliko je tvoj opšti nivo engleskog B2.1 ili viši – dobrodošao/la na pripremni kurs za IELTS Academic! Možeš da se upišeš i počneš svoje pripreme. 

Prijave na kurs su otvorene do 3. septembra – požuri i rezerviši svoje mesto na vreme!

A u međuvremenu, dok čekaš početak svog kursa, poseti naš Jezički portal i pročitaj više o tome kako upošljavamo tehnologiju na našim online kursevima, saznaj koji su to 10 mitova o IELTS Speaking delu ispita i šta kažu naši profesori o njima, ili pročitaj nekoliko korisnih saveta za IELTS Speaking – part 1 deo ispita da dobiješ uvid u deo onoga što te čeka na pripremnom kursu.