pripreme za SAT studije u inostranstvu

Planiraš da upišeš studije u inostranstvu?

Fakultet koji te zanima ti traži položen SAT ispit?

Važno je da tvoje pripreme budu KVALITETNE
i da ostvariš skor koji ti je potreban za upis na željeni program!

Da to osiguraš,
biraj tim iskusnih tutora za međunarodne ispite Queen Victoria Education!

Kakav je ovo kurs?

Ovo je kurs na kom ćeš:

Fond časova

Ukupan fond časova na ovom kursu je 48 (od 90min) i to:

- 24 časa grupne pripreme iz engleskog
- 24 časa grupne pripreme iz matematike

Nastava se odvija tempom 2x nedeljno po 180 minuta, od čega 90min pripremne nastave iz engleskog i 90min pripremne nastave iz matematike, sa pauzom od 15min između časova.

Ovaj kurs je BAŠ za tebe ako...

- je tvoj engleski jezik na nivou B2 ili više
- iz matematike poznaješ osnovne aritmetičke i algebarske koncepte (rad sa razlomcima, stepenima, korenima i apsolutnim vrednostima, transformacije algebarskih izraza, rešavanje linearnih jednačina i nejednačina i sistema linearnih jednačina) i snalaziš se sa osnovama geometrije (kvadrati, pravougaonici, trouglovi)

Pri upisu se vrši dijagnostičko testiranje polaznika kako bi se osiguralo da su gorenavedeni uslovi za uspešan početak priprema ispunjeni.

Online priprema za SAT uključuje:

Cena kursa

Cena kursa je 660 evra za plaćanje na 2 rate (prva pri upisu, druga na polovini kursa). Uplatom u celosti na upisu ostvarujete popust i cena za ceo kurs je onda 600 evra.

* Klijenti naših partnera Via Academica dobijaju dodatnu vrednost od čak 145 evra (za plaćanje odjednom; za plaćanje u 2 rate - 125 evra) u vidu besplatne simulacije ispita (uz detaljnu analizu učinka i savete za poboljšanje skora) i povlašćenih cena kursa i dijagnostičkog testiranja!

Saznaj više o Via Academica programima karijerne orijentacije, mentorskim paketima i ostalim načinima na koji ti naši partneri mogu pomoći pri odabiru programa studija koji je baš za tebe, konkurisanju i upisu na željeni program, te u pronalasku stipendije za studiranje u inostranstvu na njihovom sajtu.

Kurs se odvija potpuno online

Nastava se odvija putem Zoom-a i LMS (Language Management System) platformi za online učenje. Svi materijali su u elektronskom formatu. Sva tehnološka rešenja koja koristimo za naše online kurseve su jednostavna za korišćenje i polaznici imaju sve na jednom mestu i lako dostupno.

U Queen Victoria Education se koriste najbolji pripremni materijali za međunarodne ispite koji postoje na tržištu, pripremne knjige renomiranih svetskih izdavača i zvanični materijali College Board-a (organizacije koja sprovodi SAT ispit).

Simulacija ispita

Preporučujemo ti da, po završetku tvog pripremnog kursa, uradiš jednu simulaciju ispita.
Tako ćeš steći najbolji utisak o tome šta tačno možeš da očekuješ na samom polaganju SAT ispita, kako izgleda jedno SAT testiranje i jedan pravi SAT test od početka do kraja, kao i da stekneš osećaj kako je raditi ovaj test u pravim testnim uslovima, sa svim pravilima i vremenskim ograničenjima.
Nakon simulacije dobijaš svoj skor i izveštaj o učinku na simulaciji, gde ćeš moći da vidiš detaljnije koje ti oblasti i tipovi pitanja u tom trenutku idu bolje, a koje bi trebalo još izvežbati do polaganja za ostvarivanje još boljeg skora na ispitu.

Polaznici SAT pripremnog kursa ostvaruju pravo na povlašćene cene za simulaciju ispita od 45e (u odnosu na regularnu cenu grupne simulacije od 60e). Minimum za održavanje grupne simulacije je 4 osobe iz grupe. Moguće je zakazati i individualnu simulaciju po redovnoj ceni Centra (75e).

*Simulacije se obično organizuju subotom, u trajanju od oko 3.5h.
*Za klijente Via Academica je simulacija uključena u paket priprema i ne doplaćuje se dodatno.

Početak kurseva i rok za prijave

Kurs počinje prve nedelje decembra, što znači da imaš taman dovoljno vremena da se spremiš za SAT ispit koji se održava 13. marta 2021., ili otpočneš pripreme za neki od sledećih termina ispita blagovremeno i ostaviš sebi nešto više vremena za dodatno vežbanje (prolaženje probnih testova, dodatne konsultacije sa profesorima itd.). Kurs se završava najkasnije 5. marta. Trajanje kursa je 12 nedelja (ne računajući nedelju oko zimskih praznika).

Rok za prijave je 27. novembar, ali preporučujemo da nas kontaktiraš blagovremeno jer je pre početka kursa potrebno obaviti i dijagnostička testiranja iz engleskog i matematike.

"Ovo zvuči kao baš ono što mi treba! Šta je sledeći korak?"

Kontaktiraš nas:
– mejlom na: school@qvictorias.com
– ili telefonom na broj: 063/72-303-52
–ili putem kontakt forme na našem sajtu
i zakažeš online testiranje iz engleskog i matematike.
Prilikom zakazivanja testiranja, uplaćuje se rezervacija kursa u iznosu od 2000din.
Ukoliko je tvoj opšti nivo engleskog B2 ili viši, i snalaziš se sa osnovama aritmetike, algebre i geometrije – dobrodošao/la na svoj pripremni kurs za SAT! Možeš da se upišeš i počneš svoje pripreme. 

Prijave na kurs su otvorene do 27. novembra – požuri i rezerviši svoje mesto na vreme!

Dok čekaš da tvoj kurs počne, poseti naš Jezički portal i saznaj više o tome kako izgleda i kako se koristi tehnologija na našim online kursevima i informiši se detaljnije o SAT ispitu. Naši profesori su za tebe saželi sve važne informacije o ovom ispitu na jednom mestu, dakle – kako izgleda test, znanje kojih oblasti testira i na koji način, kako se skoruje, koliko vremena je potrebno za pripremu itd.