biznis radionice
Potrebno Vam je da unapredite veštine:
  • pisane i usmene poslovne komunikacije
  • predstavljanja sebe u najboljem svetlu svom budućem poslodavcu (kroz CV ili intervju)
  • prezentovanja poslovnih ideja, projekata ili rezultata

HELLOSUCCESS serija jezičkih obuka se sastoji od 5 različitih radionica:

pisanje email

Business letters & e-mails radionica je namenjena svima koji žele da veštinu pisane poslovne komunikacije podignu na viši nivo.

intervju za posao

Perfect Job Interview in English cilj ove radionice je da Vas nauči kako da pravilno pristupite razgovoru za posao, da ne učite napamet „poželjne“ odgovore, već da iskoristite svoje poznavanje engleskog jezika, unapredite ga rečima i izrazima koji će Vam pomoći da predstavite sebe i svoje sposobnosti u najboljem svetlu.

umrezavanje

Business networking radionica je savršena prilika da naučite kako da pri svakom susretu ostavite utisak pozitivne, samouverene, elokventne osobe, profesionalca spremnog za sve poslovne izazove.

prezentacija biznis plana

Business presentations – naučićete kako da efektno otvorite prezentaciju, predstavite sebe i svoju kompaniju. Od naših iskusnih predavača dobićete TIPS & TRICKS za privlačenje pažnje slušalaca, kao i kako da svoje izlaganje organizujete tako da ono nesmetano teče.

pisanje cv

Write perfect CV in English služi da naučite kako da izaberete CV format koji najviše odgovara Vašim potrebama i zahtevima konkursa. Takođe, naučićemo Vas kako da pronađete prave reči i izraze da opišete svoje kompetencije, iskustvo i/ili spremnost da radite i usavršavate se, a dobićete i mnoštvo korisnih saveta kako da sadržaj biografije organizujete tako da se izdvojite od svoje konkurencije i privučete pažnju poslodavca.

Vaše je sada samo da izaberete jezičku obuku koja će Vas opremiti
neophodnim alatima za dostizanje Vaših poslovnih ciljeva.