Želiš da studiraš u inostranstvu?

 

Pitaš se kako da se upišeš, na koji fakultet, koji međunarodni ispit/e treba da polažeš, koliko ti je vremena potrebno da se pripremiš za prijemni ispit. Koji je ispit “najlakši”, koliko koštaju studije, da li postoje stipendije… Mnogo pitanja, zar ne?

Iskoristi jedinstvenu priliku da na jednom mestu od EKSPERATA za studije u inostranstvu dobiješ odgovore na sva pitanja.

Dođi na prezentaciju Međunarodni ispiti – ulaznica za studije u inostranstvu, koja se održava na Sajmu obrazovanja, u hali 2B i to u dva termina:

četvrtak 25.10. u 14 h i subota 27.10. u 16 h!

Studije u inostranstvu su izazov za svakoga. Pre nego što se upustiš u ovu avanturu i načiniš ogroman iskorak ka uspešnijoj budućnosti, potrebno je da napraviš i nekoliko manjih, ali podjednako važnih i neophodnih koraka.

Prečice ka studijama ne postoje, ali ti mi nudimo prečicu ka svim neophodnim informacijama za donošenje pravih odluka u vezi sa tvojim budućim studijama. Dođi na našu prezentaciju!

I to nije sve! Poseti naš štand tokom trajanja Sajma obrazovanja i prijavi se na BESPLATNO DIJAGNOSTIČKO TESTIRANJE jezičkih veština, zakaži SAVETOVANJE SA NAŠIM MENTORIMA u vezi sa ispitima, stipendijama i procesom apliciranja na fakultete, i iskoristi SAJAMSKI POPUST za upis na programe priprema!

Pozivamo sve zainteresovane za studije u inostranstvu, studente, srednjoškolce i njihove roditelje da nas posete i upoznaju se sa našim profesorima koji se mogu pohvaliti stopostotnom prolaznošću preko 250 kandidata koji su polagali međunarodne ispite (IELTSTOEFLSATACT,GMATGRECAECPEPTEOET i dr) u proteklih 13 godina, i našim partnerima iz Via Academica tima koji su do sada upisali preko 300 studenata na prestižne svetske univerzitete.

                                                                     Čekamo te u hali 2B!