Biznis kursevi engleskog namenjeni su profesionalcima koji svoje znanje engleskog svakodnevno pokazuju u poslu kojim se bave ili onima kojima će jezičko znanje biti neophodno u poslu koji će tek obavljati. U nastavi se obrađuju relevantne teme iz sveta poslovanja (karijere, investicije, zaposlenje, globalizacija, poslovna strategija, novac, bankarstvo, marketing i brendiranje, itsl.). Biznis kursevi engleskog mogu biti grupni ili individualni i odvijaju se već od A2 nivoa.

Kao i kod ostalih kurseva, i kod naših biznis kurseva engleskog se koristi Queen Victoria Education program TALK WITH EASE koji se bazira se na komunikacijskom pristupu učenju jezika.

Kod ovog tipa kursa poseban akcenat je na poslovnoj komunikaciji i korespondenciji i stručnom vokabularu. Polja koja ovi kursevi obuhvataju su deo opšteg poslovnog jezika. Vođenje sastanaka, telefonski razgovori, pregovori, simulacije realnih situacija i donošenje odluka, planiranje, razvoj strategija i pisano obraćanje – jednostavno rečeno, sve ono što je funkcionalno potrebno da se u poslovnom svetu osećaš sigurno. Na ovim kursevima naučićeš kako da efikasno komuniciraš u poslovnom svetu, na prirodan i samouveren način, te da budeš u korak sa svim svetskim standardima poslovne komunikacije i korespondencije. Moći ćeš da bez straha odeš u svet na konferenciju, seminar ili pak potražiš novi posao u inostranstvu.

Ako želiš da se spremaš za neki od biznis međunarodnih Cambridge ispita, više informacija o tome možeš naći ovde.

Upis na grupne biznis kurseve engleskog se organizuje nekoliko puta godišnje. Za informacije o prvom narednom upisu na grupni kurs prati naš sajt i profile na društvenim mrežama, prijavi se na naš newsletter ili već sada kontaktiraj s nama i raspitaj se o svemu što te interesuje.

Što se tiče individualne nastave – možeš početi kad god želiš i u terminima koji ti najviše odgovaraju. Piši nam na school@qvictorias.com ili nas pozovi (radnim danima od 9 do 16h) na: 063/72-303-52 i dobićeš sve potrebne informacije od naše administracije.

Posebna ponuda – specijalni QVE mini paketi za poslovne korisnike:

Engleski kao alat za HR profesionalce

poslovni engleski za HR

Cena: €150

Za koga je: ljude koji učestvuju u procesu regrutacije, selekcije i zapošljavanja

Šta uključuje: Paket od 5 časova 1-na-1 sa profesorom za unapređenje komunikacije na engleskom sa kandidatima u procesu regrutacije, selekcije i zapošljavanja. Naučićete korisne reči i fraze za komunikaciju sa kandidatima, napisati nekoliko mejlova koje ćete kasnije moći koristiti kao templates za email korespondenciju sa kandidatima, te unaprediti svoje veštine govora na engleskom baš za formu intervjua potencijalnih zaposlenih (screening intervjui, soft skills intervjui, tehnički intervjui).

Jezička znanja i veštine u fokusu: vocabulary, writing & speaking – email korespodencija sa kandidatima i sprovođenje intervjua na engleskom

Engleski kao alat za prezentovanje i izveštavanje

poslovni engleski za izvestavanje i prezetovanje

Cena: €150

Za koga je: sve one kojima je neki oblik prezentovanja i/ili izveštavanja sastavni deo posla (team leads, project managers, product managers, managers, department heads, sales professionals etc.)

Šta uključuje: Paket od 5 časova 1-na-1 sa profesorom za unapređenje jezičkih znanja i veština za prezentovanje, kao i unapređenje samih veština prezentovanja. Naučićete kako da svoj engleski iskoristite na najefikasniji mogući način da okupirate i zadržite pažnju slušalaca i da efektno i efikasno prenesete poruku koju želite.

Jezička znanja i veštine u fokusu: speaking & vocabulary – korisne reči i izrazi za izveštavanje i prezentovanje (npr. opisivanje trendova, analiza učinka neke kampanje, prezentovanje nekih ponude, ciljeva i planova itd.), kao i jezičke strategije za okupiranje i zadržavanje pažnje slušalaca.

Engleski kao alat za poslovnu korespondenciju i pisanje uopšte

poslovno pisanje na engleskom

Cena: €150

Za koga je: sve one kojima je pisanje različitih tipova mejlova, ponuda, poziva i slično sastavni deo svakodnevnice na poslu

Šta uključuje: Paket od 5 časova 1-na-1 sa profesorom za unapređenje pisanja različitih formata poslovnih mejlova i ostalih dokumenata, poput: ponuda (usluga, proizvoda), upita za ponude, žalbi, zahteva, narudžbina, preporuka, follow up itd. Tokom trajanja ove obuke, obrađuje se između 3 i 6 različitih tipova mejlova/dokumenata, u zavisnosti od konkretnih potreba polaznika, kao i korisne reči i fraze za baš te teme s kojima se najviše susrećete u svom poslovanju. Po završetku obuke ćete imati template mejlove/dokumente koje ćete moći koristiti i ubuduće, uz manje izmene.

Jezička znanja i veštine u fokusu: writing & vocabulary – korisne reči i izrazi za svaku od specifičnih vrsta mejlova/dokumenata, kao i najefikasnije strategije pisanja koje će učiniti da vaši mejlovi/dokumenta na najbolji mogući način prenose poruku koju želite

Komunicirajte s lakoćom i samopouzdanjem

poslovni engleski

Cena: €150

Za koga je: za svakoga ko želi da unapredi svoje veštine govora na engleskom, a prvenstveno fluentnost i preciznost u izražavanju

Šta uključuje: Paket od 5 časova 1-na-1 sa profesorom, tokom kojih se radi isključivo na veštini govora – vežba se konverzacija na različite teme, radi se role-play (igranje uloga i vežbanje govora prilagođeno specifičnim situacijama), sa fokusom na poboljšanju fluentnosti, aktivaciji pasivnog vokabulara (reči i izraza koje prepoznajemo/razumemo, ali ih ne upotrebljavamo kad sami govorimo) i proširenju fonda reči. Pre početka obuke, obavlja se kratak razgovor sa jednim od profesora i zajednički utvrđuju vaše konkretne potrebe i shodno tome definišu teme na koje ćete se fokusirati tokom obuke.

Jezička znanja i veštine u fokusu: speaking & vocabulary – fluentnost i preciznost u govoru, aktivacija pasivnog i proširenje aktivnog vokabulara

Paket od 5 ili 10 individualnih časova, skrojenih BAŠ ZA TEBE

poslovni engleski

Cena: €170

ILI:

poslovni engleski

Cena: €310

Za koga je: baš za svakoga – kratka, a efikasna obuka, skrojena BAŠ ZA TEBE, u dogovoru sa tobomi shodno tvojim potrebama, vrsti posla kojim se baviš i tvom trenutnom nivou jezičkog znanja i veština

Šta uključuje: Paket od 5, odnosno 10, časova 1-na-1 sa profesorom za unapređenje baš onih jezičkih znanja i veština koji su ti najpotrebniji. Radiš u prodaji i potrebno ti je da lepše oblikuješ svoje prodajne prezentacije/govore/mejlove? Onda ćemo raditi na veštinama govora i fondu reči – baš u kontekstu prodaje! Dosta komuniciraš sa klijentima mejlom na engleskom i potrebno ti je da unaprediš svoje veštine prenošenja željene poruke kroz pisanu reč? No problem – radićemo na formi, korisnim rečima i frazama, i template mejlovima koji bi vam bili najkorisniji. Pre početka obuke, obavlja se kratak razgovor sa jednim od profesora i zajednički utvrđuju tvoje konkretne potrebe i shodno tome ciljevi obuke, na osnovu čega se preciznije planira sadržaj obuke.

Jezička znanja i veštine u fokusu: prilagođeno polazniku – ciljano baš ono što tebi najviše treba

#HELLO_SUCCESS radionice:

Pažljivom analizom potreba poslovnih klijenata, uvideli smo da je neophodno da se kreira poseban program obuke iz poslovnog engleskog jezika čiji bi fokus bio na razvoju veština pisane i usmene poslovne komunikacije. Tako je nastala serija specijalizovanih radionica #HELLO_SUCCESS, a koja je to ime dobila jer zajedno radimo na tvom unapređenju! Za uspešno pohađanje ovih radionica, neophodno je da polaznici imaju predznanje engleskog jezika na minimum B1 nivou.

#HELLO_SUCCESS radionice se održavaju u serijama nekoliko puta tokom godine. Više informacija o radionicama možeš da pronađeš na stranici Radionice i izabereš baš one koje bi tebi bile najkorisnije, a da saznaš njihov raspored održavanja – kontaktiraj s nama

Dok čekaš na sledeći termin #HELLO_SUCCESS radionica, preporučujemo ti da pročitaš članak Jezik biznisa – veština za 21. vek na našem Jezičkom portalu