Znaš za onu čuvenu “biti na pravom mestu, u pravo vreme”. Zamisli da se nađeš na jednom baš takvom, pravom mestu, sa ljudima koji mogu biti tvoji potencijalni poslodavci, klijenti, kupci. Pritisak je veliki, važno je da ostaviš dobar utisak na svoje sagovornike. U poslovnom svetu prvi utisak je izuzetno važan i od njega zavisi da li će biti prilike i za druge susrete.

Business Networking radionica je savršena prilika da naučiš kako da pri svakom susretu ostaviš utisak pozitivne, samouverene, elokventne osobe, profesionalca spremnog za sve poslovne izazove. Ove veštine možeš primeniti kako prilikom neposrednog kontakta, tako i u pisanoj komunikaciji, a za dva dva sata ćeš ih savladati uz pomoć pažljivo odabranih materijala i kroz kreativne aktivnosti.

Nemoj da propuštaš prilike na svom poslovnom putu, 
iskoristi svaku da ZASIJAŠ!

Kome je radionica namenjena?

Profesionalcima svih struka koji žele da ostave željeni utisak na svoje sagovornike. 

Neophodni nivo znanja engleskog?

Napredan (B 1.2 i viši). 

Šta ćeš naučiti?

Jezičke konstrukcije (fraze, vokabular) koje će ti pomoći da na pravi način predstaviš sebe i/ili svoju kompaniju, kako se pravilno upućuje inicijalni poziv za upoznavanje (Invite), i na koji način se prihvata upućeni poziv. Šta je prihvatiljivo, a šta ne prilikom prvog susreta, a od specijalnih gostiju, profesionalaca u ovom polju, saznaćeš koji su to provereni mali trikovi i cake kojima kada ovladaš postaješ neodoljiv sagovornik.

Radionicu kreirala i vodi...

Nikoleta Rakočević - profesorka engleskog jezika/ simultani prevodilac/ menadžer u polju edukacije, aktivni član BNI Serbia (Business Network International)

Osnovne KORISTI Business Networking radionice:

• Znaćeš kako da uspostaviš kontakt sa sagovornikom 
• Naučićeš kako da zadržiš pažnju slušalaca
• Pokazaćemo ti kako se pravilno, jasno i koncizno komunicira usmeno/pisano
• Pružićemo ti praktične savete, dos and donts, tips&tricks 
• Steći ćeš neophodnu sigurnost u razgovoru sa drugima
• Razviti adekvatan stil pisane komunikacije (Invite, Follow up, Thank you note)
• I dobiti QVE Business Networking Pack

Jedno je sigurno – nakon ove radionice, jedva ćeš čekati
da stečena znanja primeniš u praksi!

umrezavanje
Business Networking Workshop

Termini, cena i način prijavljivanja

Radionica se održava nekoliko puta u toku godine, vikendom, u grupama od najviše 8 ljudi. Učešće na ovoj sjajnoj radionici košta 3.000 dinara. Kontaktiraj s našom administracijom za informaciju o prvom narednom terminu ove radionice ili se prijavi na naš newsletter (putem forme s desne strane) kako bi bio/la u toku, kako sa predstojećim terminima ove radionice, tako i ostalih iz serije #HELLO_SUCCESS radionica i raznim drugim zanimljivim aktivnostima u našem Centru za jezičku edukaciju.

Ako si sprečen/a da prisustvuješ ovoj radionici, ali želiš da unaprediš svoj poslovni engleski jezik, ovde možeš da saznaš više o biznis kursevima koje organizuje naš centar. 

Ukoliko bi da tvoje znanje poslovnog jezika bude prepoznato i ocenjeno međunarodnim sertifikatom, ovde pročitaj o ispitu za koji se kod nas možeš pripremati.