Individualni casovi engleskog, kao i poluindividualni, se održavaju onoliko puta nedeljno koliko ti želiš, naravno u dogovoru sa profesorom i prema njegovom stručnom savetu koliko bi to često trebalo da bude u zavisnosti od toga kakav tip individualnih časova ti je potreban. Individualni časovi su oni na kojima je polaznik sam sa profesorom, dok se poluindividualna nastava odvija u malim grupama (dvoje ili troje polaznika na istom jezičkom nivou).

pripreme za ielts Možeš birati i termine i dane. Individualni casovi se održavaju za sve tipove nastave, odnosno regularne, konverzacijskebiznis kurseve ili pak pripremu za neke od međunarodnih ispita.

Pre početka časova, prvo je potrebno obaviti pismeno i usmeno testiranje, nakon čega se možeš upisati na željenih tip priprema, odnosno kurseva. Testiranje se obavlja radnim danima, a zakazuje u dogovoru sa našom administracijom. Po obavljenom testiranju, slede konsultacije sa profesorom o tipu kursa koji te interesuje, odnosno koji ti je potreban. Profesor će ti, shodno trenutnim nivoima tvojih jezičkih veština (što ukupno, što pojedinačno) i na osnovu tvojih interesovanja, preporučiti kurs za koji, na osnovu svoje ekpertize i iskustva, smatra da bi ti najbolje odgovarao. Onda ti samo još ostaje da se dogovoriš sa našom administracijom o terminima koji ti odgovaraju i da počneš sa učiš sa nama.

Čak smo spremili i posebne pogodnosti za one naročito ambiciozne koji bi pohađali časove nešto češće, a za detaljnije informacije o tim i ostalim pogodnostima – kontaktiraj s nama, tu smo da posavetujemo i odgovorimo na sva tvoja pitanja.