Efektno prezentovanje na engleskom je jedna od "must have" veština uspešnog profesionalca 21. veka!

Da li znaš da u proseku 8% ljudi napusti prezentaciju jer im je dosadno, a čak 25% je priznalo da je tokom nečijeg izlaganja zadremalo? Interesantno je i to da je 12% „budnih” igralo igrice ili bilo na društvenim mrežama. 

Šta možemo da zaključimo? Da je pažnja veoma ograničena, i da je treba osvojiti, zadržati, ali i otići korak dalje i, zašto da ne, motivisati prisutne da od pasivnih slušalaca postanu aktivni učesnici! 

Zvuči teško? Nije, ako znaš kako. Spremni smo da te naučimo i da s tobom podelimo male tajne uspešnog prezentovanja. 

Pokazaćemo ti kako da postigneš WOW efekat bez obzira na to pred kojom publikom, na koju temu ili na kakvom skupu izlažeš. Najbolje od svega je to što ćeš nakon ove radionice moći bez problema da prezentuješ na engleskom jeziku. Zvuči fino, zar ne?

Vežbaćeš intenzivno TRI SATA, u grupi od maksimalno 8 POLAZNIKA. Naučićeš kako da efektno otvoriš prezentaciju, predstaviš sebe i svoju kompaniju. Od naših iskusnih predavača dobićeš TIPS & TRICKS za privlačenje pažnje slušalaca, kao i kako da svoje izlaganje organizuješ tako da ono nesmetano teče. 

Ako pažljivo čitaš ove redove, primećuješ da je ključ uspešne prezentacije u veštini izlaganja, a ne nužno u npr. Power Point-u. 
Ali, lepa grafika pomaže, a još kad umeš da interpretiraš podatke i objasniš trendove koristeći bogat vokabular, onda je to pun pogodak!

Ukazaćemo ti na zamke, potencijalne greške, ali ćemo ti i otkriti „strategije za preživljavanje” kako treme, tako i nezgodnih pitanja. Uz malo vežbe bez problema ćeš uključivati ljude u diskusiju koju ćeš maestralno voditi.

I naravno da ovo nije sve. Pripremili smo ti poklon, Business Presentation Study Pack koji sadrži mnoštvo korisnih fraza, primera, vežbanja i saveta za sjajne prezentacije, na baš svaku temu.

Uveravamo te, o tvojim prezentacijama će se još dugo pričati, imaćeš sjajan feedback, a jedno od pitanja će sigurno biti: „Gde si naučio/la da tako držiš prezentacije?”

Odgovor znaš, u centru za strane jezike Queen Victoria Education, na  #HELLOSUCCESS Business Presentations radionici.

Termini, cena i način prijavljivanja

Radionica se održava nekoliko puta u toku godine, vikendom, u grupama od najviše 8 ljudi. Učešće na ovoj sjajnoj radionici košta 3.000 dinara. Kontaktiraj s našom administracijom za informaciju o prvom narednom terminu ove radionice ili se prijavi na naš newsletter (putem forme s desne strane) kako bi bio/la u toku, kako sa predstojećim terminima ove radionice, tako i ostalih iz serije #HELLO_SUCCESS radionica i raznim drugim zanimljivim aktivnostima u našem Centru za jezičku edukaciju.

Ako si sprečen/a da prisustvuješ ovoj radionici, ali želiš da unaprediš svoj poslovni engleski jezik, ovde možeš da saznaš više o biznis kursevima koje organizuje naš centar. 

Takođe, ukoliko želiš da unaprediš svoju veštinu komunikacije na englekom jeziku, možeš se prijaviti na neku ili sve #HELLOSUCCESS radionice koje organizujemo. Više o njima možeš da pročitaš ovde.

Još uvek nisi siguran/na da li su ove radionice baš za tebe? Onda ti predlažemo da pročitaš na našem jezičkom portalu tekst o Jeziku za 21. vek. Možda te inspiriše da nam se pridružiš na #HELLOSUCCESS radionicama. 

Ukoliko bi da tvoje znanje poslovnog jezika bude prepoznato i ocenjeno međunarodnim sertifikatom, ovde pročitaj o ispitu za koji se kod nas možeš pripremati.