"Please attach your CV in English here."

Bez obzira na to da li si trenutno u potrazi za poslom ili ne, pravo je vreme da tvoj CV dobije svež, profesionalan izgled koji na pravi način predstavlja tebe i tvoje kompetencije. Kretanja na tržištu rada su dovela do toga da poslodavci očekuju da CV bude na engleskom jeziku, a primetan je i značajan pomak u pogledu izgleda i sadržine radnih biografija. Primera je zaista mnogo, ali kako odabrati pravi?  Tu na scenu stupamo mi! Na radionici Write a Perfect CV in English ćemo ti pomoći da izabereš CV format koji najviše odgovara tvojim potrebama i zahtevima konkursa. Takođe, naučićemo te kako da pronađeš prave reči i izraze da opišeš svoje kompetencije, iskustvo i/ili spremnost da radiš i usavršavaš se, a dobićeš i mnoštvo korisnih saveta kako da sadržaj biografije organizuješ tako da se izdvojiš od svoje konkurencije i privučeš pažnju poslodavca. 

Cilj radionice

je ne samo da sastaviš svoj prvi ili poboljšaš postojeći CV, već i da unaprediš svoj engleski jezik.

Kome je radionica namenjena?

Studentima i diplomcima koji započinju svoju potragu za poslom, ali i profesionalcima u različitim oblastima koji imaju manje ili više iskustva i koji tragaju novim poslovnim izazovima.

Neophodan nivo engleskog jezika

Napredan (B 1.2 i viši)

Trajanje radionice

3 sata

Na radionici ćeš naučiti kako da:

  • predstaviš SEBE na pravi način
  • napišeš personal statement koji te preporučuje za željenu poziciju
  • izabereš CV format u skladu sa svojim potrebama (CV za studente, CV sa fokusom na veštinama, CV sa fokusom na iskustvu i sl.)
  • napraviš osnovni CV koji ćeš kasnije moći da prilagođavaš zahtevima konkursa (free tip - nikada ne šalji isti CV na različite konkurse!)
  • koristiš napredan vokabular i gramatičke strukture
  • izbegneš načešće greške i kliše fraze

    i budeš korak bliže svom poslu iz snova!

Radi veće efikasnosti i boljeg prilagođavanja specifičnim potrebama polaznika radionice, potrebno je da pre dolaska na radionicu uradiš obavezan zadatak.

Stavi se u sledeću situaciju – čitajući oglase za posao, pažnju ti je privukao konkurs za koji misliš da ispunjavaš uslove. Tvoj zadatak je da:

  1. Napišeš zahteve konkursa na engleskom jeziku (obrazovanje, iskustvo i odgovornosti/zadaci u vezi sa poslom). Ukoliko postoji konktretan oglas na koji konkurišeš, prosledi nam ga.
  2. Na osnovu zahteva iz konkursa, a u skladu sa tvojim jezičkim nivoom, sastavi CV na engleskom jeziku i pošalji nam ga na adresu: english@qvictorias.com najkasnije jedan dan pre radionice.

Radionicu kreirao i vodi

Filip Rakočević – profesor engleskog jezika i simultani prevodilac.
Specijalizovan za kurseve poslovnog engleskog jezika i veština; savetnik za unapređenje CV i jezičku pripremu za razgovor za posao na engleskom jeziku.

Termini, cena, prijava na radionicu

Radionica se održava nekoliko puta u toku godine, vikendom, u grupama od najviše 8 ljudi. Učešće na ovoj sjajnoj radionici košta 3.000 dinara. Kontaktiraj s našom administracijom za informaciju o prvom narednom terminu ove radionice ili se prijavi na naš newsletter (putem forme s desne strane) kako bi bio/la u toku, kako sa predstojećim terminima ove radionice, tako i ostalih iz serije #HELLO_SUCCESS radionica i raznim drugim zanimljivim aktivnostima u našem Centru za jezičku edukaciju.