Želiš da upišeš master ili osnovne studije u inostranstvu? Dodji da se upoznaš sa jezičkim zahtevima u smislu međunarodnih ispita IELTS, TOEFL, SAT, GRE, GMAT koje treba da položiš da se upišeš na strani fakultet i upoznaš se predstavnicima evropskih univerziteta. Na sajam dolaze škole i univerziteti iz Italije, Švajcarske, Holandije, Bugarske, Grčke, Velike Britanije, Španije, SAD i drugih zemalja, kao i mi i Queen Victoria Education kao partnerski centar specijalizovan za pripremu međunarodnih ispita i naši partneri koji sajam organizuju, Via Academica.

Ako želiš da upišeš osnovne ili master studije u inostranstvu, ovo je odlična prilika da saznaš koje su ti sve mogućnosti na raspolaganju i da se upoznaš sa jezičkim zahtevima u smislu međunarodnih ispita koje treba da položiš da se upišeš na strani fakultet. Na sajam dolaze predstavnici škola i univerziteta iz Italije, Švajcarske, Holandije, Bugarske, Grčke, Velike Britanije, Španije, SAD i drugih zemalja, kao i mi i Queen Victoria Education kao partnerski centar specijalizovan za pripremu međunarodnih ispita IELTS, TOEFL, SAT, GMAT, GRE, ACT i naši partneri koji sajam organizuju, Via Academica.

Gde i kad?

Tirana – 28. oktobar Hotel Rogner od 15 do 20h.

Podgorica – 29. oktobar Hotel Centreville od 15 do 20h. 

Sarajevo – 30. oktobar, Hotel Europa, od 15h do 20h.

Zašto da dođeš na sajam?

  • Moći češ da upoznaš neke od članova našeg tima i pitaš ih sve što se tiče polaganja međunarodnih jezičkih ispita SAT, GMAT, GRE, TOEFL I IELTS
  • Moći ćeš da se upoznaš sa našom metodologijom pripreme za IELTS, TOEFL, SAT, GRE, GMAT, ACT i da saznaš o našim referencama!
  • Saznaš o kvalifikacijama našeg tima i zašto smo jedan od centara za pripremu i simulaciju jezičkih testova sa najboljim rezultatima i najvećom efikasnošću na Balkanu.
  • Saznaš ko se sve pripremao za ove testove kod nas i gde sada studiraju i borave.
  • Saznaš cene online pripreme sa našim tutorima.
  • Moći ćeš da upoznaš predstavnike univerziteta i da ih pitaš sve što te zanima. Nema glupih pitanja!
  • Biće ti dostupne brošure sa detaljnim informacijama o pripremi za ispite, kao i kampusima i programima. Ponesi ih kući i na miru pročitaj!
  • Moći ćeš da prisustvuješ prezentacijama univerziteta na engleskom jeziku. I fotografije, i objašnjenja i iskustva studenata!
  • Saznaćeš sve o pogodnostima koje te očekuju ukoliko se prijaviš na online programe pripreme za međunarodne ispite sa nama. Šta kažeš na besplatnu pomoć oko prijave za ispit?
  • Queen Victoria Education tim će ti biti na raspolaganju da ti pojasni nedoumice oko cele pripreme za jezičke međunarodne ispite i procedura koje te očekuju pri prijavi, polaganju i pripremi. Uz stručnu pomoć, neće biti tako komplikovano kao što izgleda!

Pridruži nam se na sajmu, sa društvom, roditeljima, kolegama sa faksa…

Ulaz je besplatan i nije ti potrebna nikakva priprema! Vidimo se!

Neki od fakulteta koji su naši klijenti upisali:
King’s College London
Johns Hopkins University
Universita Bocconi
The University of Nottingham
London School of Economics
Arizona State