Već si uložio/la vreme i prošao/la osnovne pripreme za IELTS ili TOEFL, ali se još uvek ne osećaš dovoljno sigurno da izađeš na ispit? Naše LAST MINUTE pripreme za IELTS TOEFL su pravi izbor za tebe! Pripreme za IELTS i TOEFL se u Centru za jezičku edukaciju Queen Victoria Education održavaju već dugi niz godina, drže ih profesori koji su i sami polagali neke od međunarodnih ispita i veoma se ponosimo činjenicom da svi naši polaznici ostvaruju željene rezultate na svojim polaganjima. (Pisane preporuke naših polaznika se mogu pogledati u prostorijama Queen Victoria Education.)

pripreme za IELTS TOEFL

Na ovim dvonedeljnim brzim pripremama vežbaćeš na pravim primerima testova, u realnim ispitnim uslovima i pod budnim okom profesora koji će ti dati finalne savete kako da poboljšaš svoj skor na predstojećem ispitu i postaneš zaista siguran/na u sebe da ispit možeš položiti baš onako kako si i želeo/la. Radićeš  i početnu simulaciju u baš onakvim uslovima koji te očekuju na samom ispitu. Profesori će ti, u zavisnosti od rezultata na simulaciji, pomoći da poboljšaš one veštine u kojima još uvek nisi dosegao/la svoj maksimum ili da napraviš ravnotežu koja ti je potrebna za ostvarivanje željenog rezultata.

pripreme za IELTS TOEFL

Ovaj tip pripreme je namenjen polaznicima čije jezičko znanje je već na objektivnom nivou ispita IELTS ili TOEFL (više o ovim ispitima možeš pročitati na posebnim stranicama za IELTS i TOEFL na našem sajtu) i onima koji su se samostalno ili uz pomoć profesora već pripremali za njih. Ukoliko se prvi put spremaš za IELTS ili TOEFL ili nisi siguran/na u svoj jezički nivo, pozivamo te da kontaktiraš s našom administracijom za više informacija, da zakažete konsultacije sa našim profesorima i/ili ulazno dijagnostičko testiranje.