pisanje cv

Ovog juna na Nedelji otvorenih vrata se tražilo mesto više za radionice Write a perfect CV in English i Job interview. Veoma nam je drago što veliki broj vas želi da radi na unapređenju svojih karijera. 

I uz najbolju volju i organizacione vratolomije, ovim besplatnim radionicama će moći da prisustvuje dvadesetak polaznika.

Ipak, tvoju želju da budeš prepoznat na tržištu rada pozdravljamo te predlažemo da se prijaviš za CV i Job interview  radionice, za koje dajemo popust od 50% na uplate do 28.06. 

Radi se o radionicama koje čine naš Hellosuccess paket radionica poslovnog engleskog jezika i namenjene su profesionalcima različitih profila, a na kojima mogu da usavršavaju svoje poslovne veštine. Za razliku od besplatnih radionica koje traju 60 minuta, ove radionice će trajati čak 3 sata! Radionice se održavaju vikendom, i u cenu su uključeni svi neophodni materijali za rad, kao i naš Hellosuccess Study Pack.

*specijalna ponuda*
#hellosuccess

pisanje cv

Write a perfect CV
in English

Većina poslodavaca od kandidata očekuje da pošalju CV na engleskom jeziku.

Šta je potrebno da učiniš da se tvoj CV izdvoji iz gomile? Važno je da umeš da se predstaviš, tj. da opišeš svoje osobine i veštine na pravi način. Na ovoj radionici ćeš usvojiti napredan vokabular i kompleksnije izraze koje ćeš bez problema moći da upotrebiš kasnije i na razgovoru za posao. Učini nešto dobro za svoju karijeru, nauči kako da se izdvojiš iz gomile!

Potreban nivo znanja engleskog jezika: B1
Trajanje radionice: 180 minuta

Redovna cena radionice: 3000 rsd

CENA S POPUSTOM: 1.500 RSD

                           PRIJAVI SE

Job interview
in English

Konkurišeš za posao, naredni korak je intervju, i to na engleskom, da stres bude veći.
Na razgovor treba otići pripremljen, dobro informisan o kompaniji, radnoj poziciji i zadacima, ali od tebe se očekuje da odgovoriš i na opšta pitanja o sebi, svojim očekivanjima, motivaciji, planovima i sl.
U želji da ostavimo pravi utisak i da ne pogrešimo, pribegavamo generičkim odgovorima.
Ne oslanjaj se na šablone, osloni se na svoj engleski i naše savete i bićeš spreman/a za svaki intervju, bez obzira na kojem jeziku je.

Potreban nivo znanja engleskog jezika: B1
Trajanje radionice: 180 minuta

Redovna cena radionice: 3000 rsd

CENA S POPUSTOM: 1.500 RSD

                          PRIJAVI SE

intervju za posao