konverzacijski kursevi engleskog jezika

Kao i tebi, i tvom engleskom jeziku je potrebna nega tokom cele godine, a posebno u hladnim jesenjim i zimskim danima. Ukoliko se tvoj engleski baškario na nekoj inostranoj plaži ovog leta, to je svakako ostavilo traga.

Svi koji su pre letovanja posetili neki od jezičkih centara i pripremili svoj engleski za susret za izvornim i ostalim govornicima jezika, osetili su sve blagodeti kontinuirane brige o jeziku. S lakoćom su sklapali poznanstva, razgovarali o svim temama, usvajali nove reči i izraze i sada je pravo vreme da nastave sa dobrom praksom i da u predstojećim mesecima svom engleskom pruže dubinsku negu, shodno njegovom A, B ili C nivou.

S druge strane, oni koji se nisu obazirali na upozorenja stručnjaka da engleski jezik bledi ukoliko se ne koristi, doživeli su brojne neprijatnosti usled nemogućnosti da se na pravi način izraze. Rečenice su im pucale od nepravilnosti, vokabular iz osnovne i srednje škole se dodatno iskrzao, a pojavile su se i neželjene bore na licu usled napora da se napravi kakva-takva jezička konstrukcija. Međutim, ima leka!

Zaboravi na jeftine metode koji obećavaju čudotvorne rezultate u rekordno kratkom roku!

Tu su Dvonedeljni konverzacijski kursevi engleskog jezika, da mu vrate živost i oporave ga od svih negativnih praksi iz prošlosti.

Naš dvonedeljni program oporavka engleskog jezika je kreiran tako da intenzivnim ubrizgavanjem vokabulara, uz primenu različitih tehnika revitalizacije gramatike, i stalno izlaganje studenta interesantnim temama za razgovor, u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi, podstakne fluentnost i otkloni jezičke blokatore.

Šta program uključuje:

  • Ulazno usmeno testiranje u trajanju od 15 minuta kako bismo utvrdili tvoj nivo znanja i preporučili ti pravilan vid nege,
  • 10 tretmana od po 90 minuta, u malim grupama, u popodnevnim i večernjim terminima,
  • Izradu balansiranog programa vežbi, kreiranog od strane naših tičera, kojim hidriramo tvoj engleski, vraćajući mu izgubljeni tonus i svežinu, a tvom licu sjaj tzv. language glow.

Pruži svom engleskom negu kakvu zaslužuje. Nega, nego šta!

*** Usled pozitivnih reakcija na lek, javite se našoj administraciji kako biste zakazali novu dvonedeljnu sesiju ili          se prijavili za neki od naših ostalih paketa.

Više informacija o kursu možeš da pročitaš ovde, a za prijavu na kurs pozovi:
011/32 30 738, 063/ 72 303 52 ili nam piši na school@qvictorias.com.

Konverzacijski kurs engleskog jezika

INFORMACIJE

10000RSD
  • Broj časova 20 časova po 45 minuta
  • Trajanje kursa dve nedelje
  • Veličina grupe od 4 - 6 polaznika
  • Mesto održavanja Queen Victoria Education
  • Početak kursa 10. decembar 2018.