jesenji kursevi jezika

U modi je znanje stranih jezika, a ENGLESKI je
apsolutni MUST-HAVE!

Ovaj univerzalni komad možeš da poneseš u svakoj prilici, na nebrojeno načina, a iz kolekcije UPIS jesen/zima 2018. izdvajamo 4 TOP modela: regularni, intenzivni, konverzacijski i Kembridž style. Dostupni su u svim veličinama – A, B, C, i svim dužinama – MINI, MIDI i MAXI. Krojeni od najfinijih edukativnih materijala, izuzetne profesorske izrade, predstavljaju savršeni spoj funkcionalnog i lepog jezika. Rađeni su u malim serijama, tako da ih može poneti svega 4-8 osoba po kursu, i moguće ih je rezervisati do 02. novembra. U ove komade VREDI INVESTIRATI!

Šta čini našu beautiFALL kolekciju?

 

Za sve koji se drže proverenih vrednosti, koji vole klasiku, tu su naši reglularni kursevi engleskog jezika. Klasično ne znači i dosadno. Nikako! Shvati ih kao LBD (little black dress) među kursevima, možeš ih pohađati tokom cele godine, dinamikom koja odgovara velikom broju polaznika, i njima postižemo da tvoj engleski drugima zvuči effortlessly chic!

Intenzivni kursevi su namenjeni onim fashion daring polaznicima, spremnim da idu korak ispred drugih (čitaj: od 3 do 5 termina nedeljno) i čiji je moto More is more: više vežbanja, više handouta, roleplaya, audio i video materijala, prezentacija, konsultacija… i sve to kako bi savršeno skockali svoj engleski.

Naši konverzacijski kursevi su ono što se u modi naziva fast fashion. Kao što u radnjama pojedinih modnih lanaca povremeno kupiš trendy odevni predmet ili aksesoar kako bi tvoj stil bio osvežen, tako i u našem jezičkom centru možeš da pronađeš dvonedeljne kurseve jezika koji tvom engleskom vraćaju sjaj. Deset časova govorimo o zanimljivim temama i pomažemo ti da se podsetiš svega što imaš u svom „gramatičkom ormaru“, a ne koristiš svakodnevno. Ovi kursevi su izuetno popularni i povoljni, a njihovi efekti traju duže od bilo kog trenutnog modnog trenda.

I na kraju, za jezičke sladokusce, predstavljamo haute couture među kursevima – pripreme za Kembridž ispite. Ovi programi su dizajnirani od izuzetnih pripremnih materijala, renomiranih izdavača, i po broju sati potrebnih za njihovo izvođenje se razlikuju od svega što imamo u ponudi. Preporučujemo ih polaznicima viših i naprednih jezičkih nivoa i predstavljaju svojevrsnu investiciju koja će se nedvosmisleno pozitivno odraziti kako na tvoj akademski, tako i na poslovni aspekt života.

Ove jeseni budi obrazovni influenser – MAKE A STATEMENT!

Upis na jesenje kurseve traje do 02.11., a nastava počinje 05.novembra.

Prijavi se na kurs po želji, ulazno testiranje ili nas pozovi ukoliko su ti potrebne dodante informacije u vezi sa kursevima. Pozovi nas na brojeve telefona: 011/3230738, 063/72 303 52, ili nam piši na school@qvictorias.com