letnji kursevi engleskog

Ukoliko planiraš da se ti i tvoj engleski osunčate na nekoj plaži ovog leta, toplo ti preporučujemo da pre letovanja posetiš naš jezički centar i pripremiš svoj engleski za susret za izvornim i ostalim govornicima.

Dosadašnje iskustvo nam govori da polaznici koji kontinuirano brinu, neguju i hrane svoj engleski, s lakoćom sklapaju nova poznanstva, razgovaraju o brojnim zanimljivim temama, čitaju interesantne knjige, pevuše letnje melodije…jednom rečju, uživaju!

Ako si usled brojnih obaveza (a budimo iskreni, i izgovora) svoj engleski zapostavio/la u prethodom periodu, vreme je da usvojiš novu rutinu i da u predstojećim mesecima svom engleskom pružiš intenzivnu i dubinsku negu.

Kao i prethodnih godina, i ove naši stručnjaci za engleski jezik upozoravaju da engleski jezik bledi ukoliko se ne koristi. Rečenice na visokim temperaturama umeju da pucaju od nepravilnosti, a vokabular iz osnovne i srednje škole se dodatno tanji. Česta pojava su i razne neprijatnosti usled nemogućnosti da se na pravi način izrazite. Napori da napravite kakvu-takvu jezičku konstrukciju neretko ostavljaju traga i na vašem licu u vidu neželjenih borica. Međutim, mi vam nudimo rešenje! Vreme je za Refresh!

Ovog leta smo za vas pripremili Intenzivne i Dvonedeljne konverzacijske kurseve engleskog jezika koji mu vraćaju živost, hrane ga neophodnim vitamitima i oporavljaju od svih negativnih praksi iz prošlosti.

Naš programi oporavka engleskog jezika su kreirani tako da intenzivnim ubrizgavanjem vokabulara, uz primenu različitih tehnika revitalizacije gramatike, i stalno izlaganje studenta interesantnim temama za razgovor, u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi, podstakne fluentnost i otkloni jezičke blokatore. Na vama je da odaberete onaj kurs koji najviše odgovara vašim potrebama, a uz konsultaciju sa našim stručnim timom.

Šta programi uključuju?

  • Ulazno pismeno i/ili usmeno testiranje kako bismo utvrdili  nivo znanja i preporučili vam odgovarajući vid nege
  • Od 10 – 36 tretmana od po 90 minuta, namenjenih A, B i C nivoima u malim grupama, u popodnevnim i večernjim terminima
  • Izradu balansiranog programa vežbi i ishrane Z-N-A-NJ-E-M, kreiranog od strane naših tičera, koji tvom engleskom jeziku pruža svu neophodnu svežinu
  • I sve to uz VELIKI LETNJI POPUST od 30%!

                                                         Pruži svom engleskom negu kakvu zaslužuje. 

*** Usled pozitivnih reakcija na naše jezičke tretmane, javite se našoj administraciji kako biste zakazali novu dvonedeljnu sesiju ili se prijavili za neki od naših ostalih paketa.

9.000

dvonedeljni
kursevi

23.000

intenzivni
kurs
engleskog
a nivoi

25.000

intenzivni
kurs
engleskog
b/c nivoi