online priprema za SAT

Planiraš da polažeš SAT uskoro? Onda si na pravom mestu! 

Pročitaj kakav sjajan paket priprema imamo za tebe u ovom upisnom roku, 

možda je Online priprema za SAT – Test taking strategies baš taj pripremni kurs koji tražiš!

Kakav je ovo kurs?

Ovo je kurs na kom ćeš:

Fond časova

Ukupan fond časova na ovom kursu je 44 (od 90min) i to:

- 16 časova grupne pripreme + 6 (polu)individualnih časova iz engleskog
- 16 časova grupne pripreme + 6 (polu)individualnih časova iz matematike

+ simulacija ispita (oko 3h)

Nastava se odvija tempom 2x nedeljno po 180 minuta, od čega 90min pripremne nastave iz engleskog i 90min pripremne nastave iz matematike.

Napomena:
Prvih 8 poluindividualnih časova (4 engleski + 4 matematika) se koriste tokom 8 nedelja grupnih priprema i namenjeni su za razjašnjavanje nedoumica koje se pojave tokom samostalnog vežbanja.
Preostala 4 (polu)individualna časa (2 engleski + 2 matematika) se zakazuju treće nedelje po završetku grupnih priprema, odnosno u nedelji nakon simulacije ispita, i namenjeni su za razjašnjavanje nedoumica koje se pojave tokom vežbanja sa probnim testovima koji polaznici dobijaju na kraju pripremnog kursa za samostalno vežbanje.

Ovaj kurs je BAŠ za tebe ako...

- je tvoj engleski jezik na nivou B2 ili više
- iz matematike poznaješ osnovne aritmetičke i algebarske koncepte (rad sa razlomcima, stepenima, korenima i apsolutnim vrednostima, transformacije algebarskih izraza, rešavanje linearnih jednačina i nejednačina i sistema linearnih jednačina) i snalaziš se sa osnovama geometrije (kvadrati, pravougaonici, trouglovi)

Online priprema za SAT uključuje:

Simulacija ispita

Simulacija se radi druge nedelje po završetku grupnih priprema.
Tako ćete najbolje steći utisak o tome šta tačno možete da očekujete na samom polaganju SAT ispita, kako izgleda jedno SAT testiranje i jedan pravi SAT test od početka do kraja, kao i da steknete osećaj kako je raditi ovaj test u pravim testnim uslovima, sa svim pravilima i vremenskim ograničenjima.
Nakon simulacije dobijate svoj skor i izveštaj o učinku na simulaciji, gde ćete moći da vidite detaljnije koje vam oblasti i tipovi pitanja u tom trenutku idu bolje, a kojima je još potrebno raditi za ostvarivanje još boljeg skora na ispitu.

Cena kursa

Cena kursa je 420 evra ukoliko se plaća u 2 rate. Uplatom u celosti na upisu ostvarujete popust i cena za ceo kurs je onda 390 evra.

Kurs se odvija potpuno online

Nastava se odvija putem Zoom-a i LMS (Language Management System) platformi za online učenje. Svi materijali su u elektronskom formatu. Sva tehnološka rešenja koja koristimo za naše online kurseve su jednostavna za korišćenje i polaznici imaju sve na jednom mestu i lako dostupno.

U Queen Victoria Education se koriste najbolji pripremni materijali za međunarodne ispite koji postoje na tržištu, pripremne knjige renomiranih svetskih izdavača i zvanični materijali College Board-a (organizacije koja sprovodi SAT ispit).

Početak kurseva

Kursevi počinju u prvoj polovini juna, što znači da imaš taman dovoljno vremena da se spremiš za neki od prvih dostupnih termina SAT ispita (avgust, septembar, oktobar...).

UPDATE: Još uvek se možeš priključiti grupama za ovaj pripremni kurs, ali ostalo je još veoma malo vremena i mesta u grupama - kontaktiraj s našom administracijom što pre (proceduru za prijavu ćeš naći ispod) i već sledeće nedelje otpočni svoje pripreme za SAT!

Najnovije informacije o predstojećim terminima SAT ispita, prijavljivanju za iste, kao i procedurama zbog situacije oko pandemije Covid-19 virusa možeš naći na stranici SAT Covid-19 Updates

"Ovo zvuči zanimljivo! Šta je sledeći korak?"

Kontaktiraš nas:
– mejlom na: school@qvictorias.com
– ili telefonom na broj: 063/72-303-52
– ili putem kontakt forme na našem sajtu
i zakažeš online testiranje iz engleskog i matematike.
Prilikom zakazivanja testiranja, uplaćuje se rezervacija kursa u iznosu od 2000din.
Ukoliko je tvoj opšti nivo engleskog B2 ili viši, i snalaziš se sa osnovama aritmetike, algebre i geometrije – dobrodošao/la na kurs Online priprema za SAT – Test taking strategies! Možeš da se upišeš i počneš svoje pripreme za SAT. 

Dok čekaš da tvoj kurs počne, poseti naš Jezički portal i saznaj više o tome kako upošljavamo tehnologiju na našim online kursevima i informiši se detaljnije o SAT ispitu. Naši profesori su za tebe saželi sve važne informacije o ovom testu na jednom mestu, dakle – kako izgleda test, znanje kojih oblasti testira i na koji način, kako se skoruje, koliko vremena je potrebno za pripremu itd. 

Ukoliko želiš da još malo temeljnije provežbaš za SAT​...

...u bilo kom trenutku tokom priprema, kao i tokom samostalnog vežbanja po probnim testovima ili nakon završetka kursa, možeš doplatiti i zakazati dodatne individualne časove za razjašnjavanje svih tvojih pitanja.
Takođe, možeš zakazati i dodatne simulacije ispita ukoliko želiš. Regularna cena simulacije međunarodnih ispita je 35 evra, a polaznici Online priprema za SAT - Test taking strategies kursa imaju popust na tu cenu i mogu raditi simulaciju u našem Centru po ceni od 25 evra. Simulacije se obavljaju najčešće u grupama, a nakon testiranja dobijaš svoj skor i izveštaj o učinku (po testiranim oblastima i tipovima pitanja).