pripreme za IELTS pripreme za TOEFL

Planiraš da polažeš TOEFL ili IELTS Academic uskoro? Onda si na pravom mestu! Pročitaj kakav sjajan paket priprema imamo za tebe u ovom upisnom roku, možda je Online Crash course – TOEFL and IELTS cracked! baš taj pripremni kurs koji tražiš!

Kakav je ovo kurs?

Ovo je kurs na kom ćeš savladati sve važne ispitne strategije, naučiti najefikasnije metode čitanja i slušanja, kao i to kako da svoje pisanje i govor uobličiš na način koji će ti omogućiti veću ocenu na ispitu.

Fond časova

Ukupan fond časova ovog kursa je 20 (od 90min):
- 15 časova grupne pripreme jezičkih veština i strategija za međunarodne ispite
- 5 (polu)individualnih časova za rad na TOEFL/IELTS testovima

Ovaj kurs je BAŠ za tebe ako...

- planiraš uskoro da polažeš TOEFL ili IELTS Academic
- tvoj nivo engleskog je već B22 ili C1

Crash course - TOEFL and IELTS cracked! kurs uključuje:​

Cena kursa:

Cena kursa je 20.000din ukoliko se plaća u 2 rate. Uplatom u celosti na upisu ostvarujete popust i ceo kurs plaćate 18.000din.

Kurs se odvija potpuno online

Nastava se odvija putem Zoom-a i LMS (Language Management System) platformi za online učenje. Svi materijali su u elektronskom formatu. Sva tehnološka rešenja koja koristimo za naše online kurseve su jednostavna za korišćenje i polaznici imaju sve na jednom mestu i lako dostupno.

Termini:

Nastava se odvija tempom 3 x nedeljno po 90min.
Mogući termini:
- prepodnevni termini: utorak, četvrtak i subota - od 8h
- popodnevni termini: utorak i četvrtak od 16h ili 18h, subota od 8h

Početak kurseva

- Prvi ciklus kurseva počinje 3. nedelje JUNA 2020. (između 15. i 19. juna)
- Drugi ciklus kurseva počinje 15. AVGUSTA 2020. (za drugi ciklus kurseva će detalji biti objavljeni krajem jula).

"Ovo zvuči zanimljivo! Šta je sledeći korak?"

Kontaktiraš nas:
– mejlom na: school@qvictorias.com
– ili telefonom na broj: 063/72-303-52
– ili putem kontakt forme na našem sajtu
i zakažeš kratko online testiranje.
Testiranje uključuje pismeni deo (test veština čitanja i pisanja) i kratak usmeni test sa jednim od profesora (15min). Prilikom zakazivanja testiranja, uplaćuje se rezervacija kursa u iznosu od 2000din.
Ukoliko je tvoj opšti nivo engleskog B22 ili C1 – dobrodošao/la na Online Crash course – TOEFL and IELTS cracked! Možeš da se upišeš i počneš svoje pripreme za TOEFL tj. IELTS. 

A u međuvremenu, dok čekaš početak svog kursa, poseti naš Jezički portal i pročitaj više o tome kako upošljavamo tehnologiju na našim online kursevima, saznaj koji su to 10 mitova o IELTS Speaking delu ispita i šta kažu naši profesori o njima, saznaj kako je promenjen TOEFL ispit i kako sada izgleda, ili pročitaj nekoliko korisnih saveta za IELTS Speaking – part 1 deo ispita da dobiješ uvid u deo onoga što te čeka na pripremnom kursu.

Da li ste znali da...

...kod nas možete da obavite i simulaciju ispita koji polažete? Iskusite kako izgleda jedan ceo test od početka do kraja, u ispitnim uslovima!
Regularna cena grupne simulacije međunarodnih ispita je 60 evra, a polaznici Online Crash course - TOEFL and IELTS cracked! kursa imaju popust na tu cenu i mogu raditi simulaciju u našem Centru (do kraja maja) po ceni od 25 evra. Simulacije se obavljaju najčešće u grupama i traju do 4 sata. Nakon simulacije dobijate izveštaj sa skorovanim učinkom koji je u autentičnom formatu.