Kafa. Instagram. Horoskop. Njima započinjemo svaki dan. A na početku svake godine pravimo spisak novogodišnjih odluka na kojem se sigurno nađe i ona o učenju stranih jezika. Kao i prethodnih godina, Astro Queen ti svojim prognozama pomaže da odabereš pravi kurs za sebe.

Ovan

Ličnost i karakter

Najdinamičniji znak zodijaka čiji je vladar Mars. Ne drži ih mesto, uvek su spremni na akciju. Ovnovi su strastveni i euforični ljudi, borbenog i takmičarskog duha koji žele mnogo toga da ostvare i nastoje da svoje vreme što efikasnije iskoriste.

Astro Queen preporuka za 2019.

Mars je u vašem znaku još od prvog dana ove godine, pa ćete je munjevito započeti. Ovo će vam pružiti veliku prednost na početku godine, utabavajući put kojim ćete se kretati do postizanja vaših ciljeva i ambicija. Ako je jedna od vaših novogodišnjih odluka da radite ili studirate u nekoj od zemalja engleskog govornog područja i potrebno vam je da priložite dokaz o znanju stranog jezika u kratkom roku, predlažemo vam PTE ispit. Ovaj ispit savršeno odgovara vašem karakteru: možete da zakažete njegovo polaganje i do 24 sata pre željenog datuma polaganja, svakog dana u godini, u više od 100 centara širom sveta, a rezultate ispita dobijate za svega 5 radnih dana. Ne časite časa, prijavite se na individualni program priprema u našem centru.

Bik

Ličnost i karakter

Voli sigurnost i stabilnost, težI harmoniji. Ovaj zemljani znak je izuzetno istrajan u svemu što radi. Postepeno gradi uspeh i teži materijalnoj sigurnosti. Odlično se snalaze u svim poslovima koji su vezani za finansije i ekonomiju.

Astro Queen preporuka za 2019.

Radujte se preklapanju Venere i Jupitera u znaku Strelca ove godine, najviše zbog umirujuće energije koju ovaj aspekt donosi. Sada će sve izgledati lakše i prijatnije, pa i studije ekonomije jer ih možete pohađati u idiličnom okruženju Italije. Ova destinacija izuzetne lepote, lepih vina, ukusnih zalogaja i bezvremene umetnosti je pravo mesto za Bikove, rođene hedoniste. Drugi korak ka studijama i karijeri iz snova je – polaganje BOCCONI ispita, a prvi sveobuhvatne pripreme za isti u našem centru.

Blizanci

Ličnost i karakter

Velike pričalice. Merkur ih čini domišljatim, inteligentnim i hitrim. Radoznali, neiscrpne radosti, uvek žele da se oko njih nešto dešava. Skoro sve o svetu ih fasicnira i imaju osećaj kao da nema dovoljno vremena da iskuse sve što žele da vide. To ih čini odličnim umetnicima, piscima i novinarima.

Astro Queen preporuka za 2019.

Merkur, vaš brbljivi vladar, će učiniti da budete naročito društveni i radoznali u letnjim mesecima ove godine. Oslonićete se na svoju intelektualnu stranu, pa ćete želeti da naučite sve što možete o raznim temama. Provođenje vremena sa porodicom i prijateljima u razgovorima je vaša omiljena zanimacija! Uobličite svoj prirodni dar za priču na Dvonedeljnim konverzacijskim kursevima, a ukoliko biste da naučite cake poslovnog umrežavanja, pridružite nam se na HELLOSUCCESS Business Networking radionici.

Rak

Ličnost i karakter

Najemotivniji od svih znakova. Krase ih naglašena intuicija, bogat unutrašnji život i obilje mašte. Veliki su radnici ali ne i previše ambiciozni. Marljivo i sa puno energije pristupaju svakom poslu koji im se da. Ljubitelji su lepe pisane reči, poezije, pažljivi slušaoci.

Astro Queen preporuka za 2019.

Dobrodošli u 2019! Vreme je da pokažete svetu šta stvarno možete. Novi Mesec u znaku Jarca obeležiće novu osamnaestomesečnu fazu transformacije, dopuštajući vam da produbite svoja znanja, a vaše zalaganje će biti primećeno. Predlažemo vam da razvijte sve jezičke veštine na časovima Regularnih kurseva engleskog jezika.

Lav

Ličnost i karakter

Sunce vas čini samouverenim, dominantnim i kreativnim. Ambicija vas pokreće. Veliki ste ljubitelj luksuza. Želite da ste uvek u centru pažnje. Dinamični, pragmatični, izraženog preduzetničkog duha, stvoreni za rukovodeće pozicije.

Astro Queen preporuka za 2019.

Mars u znaku Lava početkom meseca podstaćiće vas da započnete najrazličitije stvari o kojima ste razmišljali, od novog režima ishrane i treninga do rada na ličnom projektu i učenju stranog jezika. Ipak, skrećemo vam pažnju da ove godine pažljivo merite svoje reči jer je uticaj Merkura takav da će vaše razgovore i komunikaciju učiniti dramatičnijim nego obično. Stoga bismo vam savetovali da se upišete na HELLOSUCCESS radionicu Business Negotiations kako biste iz svih pregovora izašli kao pobednik, što u suštini i jeste.

Devica

Ličnost i karakter

Odgovorni perfekcionisti, analitičari strogih kriterijuma i prema drugima i prema sebi. Često zabrinute zbog problema koje jedino one vide. Red, rad i disciplina, to je njihova mantra.

Astro Queen preporuka za 2019.

Godinu započinjete pod jakim uticajem Meseca, koji pozitivno utiče i na emotivnu i logičnu stranu ličnosti, i čini da budete najbolja verzija sebe. Mars pojačava vašu potrebu da završite projekte koje ste ranije započeli, tako da ukoliko ste prethodnih godina posvećeno učili engleski jezik, vreme je da svoj trud krunišite i međunarodnim jezičkim sertifikatom. Pravi izbor za vas je kurs priprema za Cambridge ispite (FCE, CAE, CPE).

Vaga

Ličnost i karakter

U očima drugih često su neodlučne. Uvek teže harmoniji i simetriji u životu. Vage su emotivne, brižne, elegantne, ljubitelji lepih umetnosti i reči. Odmerenost ih preporučuje za profesije u diplomatiji i advokaturi.

Astro Queen preporuka za 2019.

Zahvaljujući svom vladaru Veneri, ove godine ćete se dobro osećati u svojoj koži. Iskoristite miran period koji je pred vama i radite na razvoju svojih komunikacijskih potencijala. Ljudi su priklonjeni ljubaznoj i društvenoj Vagi koja ima urođen dar da se lepo izražava, te vam predlažemo da pohađate HELLOSUCCESS radionice Business Letters and Emails, kao i Business Presentations.

Škorpija

Ličnost i karakter

Njima vladaju Pluton i Mars, što ih čini borbenim, neustrašivim, energičnim i mudrim. Inteligentne i intuitivne Škorpije mozak koriste kao ubojito oružje. Okolina ih vidi kao sposobne, nezavisne i dovoljne same sebi.

Astro Queen preporuka za 2019.

Ove godine ćete imati više energije nego inače. Položaj planeta će povoljno uticati na porast vaše motivacije i ambicija. Bićete istrajni u ispunjavanju vaših ličnih i profesionalnih ciljeva, a od velike pomoći vam mogu biti veštine poslovne komunikacije koje možete da razvijete na našim kursevima Poslovnog engleskog jezika.

Strelac

Ličnost i karakter

Zahvaljujući planeti Jupiteru, osobe rođene u znaku Strelca zrače optimizmom, smelošću i direktnošću. Oni su putnici koje privlači avantura i skloni su riskantnim poduhvatima. Pripadnici ovog znaka imaju sklonosti ka bavljenju sportom, pa tako ne čudi što su uspešne atlete upravo ovog znaka.

Astro Queen preporuka za 2019.

Zbog povoljnog položaja planeta, posebo vašeg vladara Jupitera do početka decembra 2019, možete očekivati obilje zabave, dok će pričljivi Merkur uticati na poboljšanje u svakodnevnoj komunikaciji. Iskoristite ovaj period za usavršavanje u vidu pohađanja Intenzivnog kursa engleskog jezika, a fit strelcima, koji bi okušaju sportsku sreću na nekom američkom koledžu, predlažemo pohađanje temeljnih priprema za polaganje SAT ili ACT ispita.

Jarac

Ličnost i karakter

Ovo su uporne i vredne osobe, koje poštuju tradicionalne vrednosti. Ovaj zemljani znak se smatra najozbiljnijim znakom zodijaka, kojeg krase disciplina i radne navike. Ima potencijala da bude odličan lider ili menadžer. Jarac svoju karijeru i život gradi polako ali sigurno i u stanju je da ostvari vrhunske rezultate i veliku materijalnu sigurnost.

Astro Queen preporuka za 2019.

Ovo je godina u kojoj će vam vaš vladar Saturn doneti brojne prilike za napredak u karijeri. Pametno iz iskoristite. Sada je pravo vreme da ažurirate svoj CV i počnete sa pripremama za razgovor za posao. HELLOSUCCESS radionica Perfect CV and Job Interview je idealna za vas.

Vodolija

Ličnost i karakter

Pripadnike ovog znaka pod uticajem svojih čuvara Saturna i Urana jedni doživljavaju kao stidljive i mirne, dok ih drugi vide kao energične i ekscentrične.  Razlog tome je što se radi o sanjarima bogate mašte koji slede intuiciju i izvrsno se prilagođavaju situacijama i društvu u kojem se nađu.  Stalno su u pokretu, vole putovanja i slobodu. Često menjaju mesta boravka.

Astro Queen preporuka za 2019.

Pred vama je godina velikih odluka, a pošto ste rođeni vizionari koji znaju tačno šta će raditi za pet ili više godina, predlažemo vam da se upišete na osnovne, master ili doktorske studije u inostranstvu. Ukoliko se opredilite da studirate u SAD, Australiji ili Velikoj Britaniji, biće vam neophodni TOEFL ili IELTS Academic sertifikat.

Ribe

Ličnost i karakter

Planete koje vladaju ovim znakom, Neptun i Jupiter, podstiču kreativnost tako da je veliki broj umetnika upravo i rođen u znaku Ribe. Takođe, Ribe važe za brižne i emotivne ljude izrazite empatije, te su stoga i odlični lekari, psiholozi i psihijatri.

Astro Queen preporuka za 2019.

Vladar Neptun će svih 12 meseci biti u znaku Ribe, tako da su veliki izgledi da ćete drugima posvetiti više pažnje nego obično. Ali uradite nešto korisno i za sebe, posebno ukoliko ste tipičan predstavnik ovog znaka i medicina je vaš poziv. Pripremite se i položite međunarodni ispit engleskog jezika za medicinare – OET ispit. Posedovanjem ovog sertifikata, otvaraju vam se vrata za profesionalno usavršavanje u Australiji, Novom Zeladnu, Engleskoj i Irskoj.